Verhurend Nederland organiseert netwerkevent in Efteling Bosrijk dd. 1 november 2018

Verhurend Nederland organiseert op 1 november as een netwerkevent geheel in het thema “Optimalisatie van het inkoopproces”. Vertegenwoordigers van verhuurbedrijven worden van harte uitgenodigd om dit event bij te wonen. Dit event zal worden gehouden in Efteling Bosrijk in Kaatsheuvel.

“Optimalisatie van het inkoopproces”
Hoe kunt u beter inspelen op de veranderende eisen van uw klanten? De markt is in beweging. Verhuurbedrijven krijgen steeds meer te maken met aanscherping van wet- en regelgeving en inkoopeisen van hun klanten. Ook aanbestedingen stellen steeds meer voorwaarden.  Hoe speelt u als verhuurbedrijf hier goed op in?

 

De Efteling als inkoper – welke eisen worden gesteld aan leveranciers?
Het spits wordt deze middag afgebeten door de heer Mark Thierof  – hoofd inkoop van de Efteling
Hij neemt de deelnemers mee in de wereld van De Efteling. Wat zijn de belangrijkste aspecten van het inkoopbeleid? Hoe kunnen verhuurbedrijven daarop inspelen? Verhuurbedrijven krijgen inzicht in de verschillende aspecten van het inkoopbeleid van een grote en complexe organisatie en hoe zij daarop hun eigen beleid kunnen optimaliseren.

Inkoop en duurzaamheid – wat levert dit op?
Vervolgens zal de heer Peter Smith het stokje overnemen. Peter Smith is verbonden aan Stichting Klean en expert op het gebied van milieu en duurzaamheid. Peter zal aan de deelnemers laten zien dat duurzaamheid geen  geld kost maar zelfs geld kan opleveren. Ook laat hij zien hoe dit een positieve invloed kan hebben op het inkoopbeleid van een onderneming.

Rondleiding door de Winter Efteling
Aansluitend aan het plenaire gedeelte worden de deelnemers meegenomen voor een sprookjesachtige rondleiding achter de schermen van de Winter Efteling. De deelnemers werpen een blik op de processen rondom de organisatie van de Winter Efteling en zien tijdens de rondleiding het eindresultaat.  We zullen oa. een bezoek brengen aan het Winterpaleis, de Vogelrock en vervolgens nog een aantal andere interessante winterse taferelen.

Netwerkdiner
Aansluitend aan de rondleiding worden we verwacht in het restaurant van Raveleijn al waar een heerlijk diner geserveerd wordt. Dit biedt u de mogelijkheid om onder het genot van een heerlijk diner en een drankje te netwerken met collega’s uit de branche.

Voor wie?
Eigenaren, directeuren en vertegenwoordigers van verhuurbedrijven zijn van harte welkom op dit event.

Aanvangstijd
Vanaf 14.00 uur bent u van harte welkom bij Efteling Bosrijk te Kaatsheuvel (Eftelingsestraat 7) in de Huyskamer.

Deelnamekosten
Voor eigenaren, directeuren en vertegenwoordigers van verhuurbedrijven is de deelname gratis.

Aanmelding
Inschrijving vooraf is vereist.
Stuur hiervoor een e-mail aan: silvia@verhurendnederland.nl ovv naam deelnemer(s) en bedrijfsnaam.