Netwerkevent IRE/APEX succesvol verlopen

Onlangs heeft een groot aantal vertegenwoordigers van verhuurbedrijven deelgenomen aan een door EuroGate International samen met Verhurend Nederland georganiseerde netwerkbijeenkomst met aansluitend een boottocht.  Alle partijen zijn zeer verheugd dat ze kunnen terugkijken op een zeer geslaagde netwerkborrel op de stand van EuroGate International op de IRE en de APEX 2017. Ook de daaropvolgende boottocht door de Amsterdamse grachtengordel was een groot succes.

Bij beide aangelegenheden waren de directe partners van EuroGate International vertegenwoordigd, te noemen General Equipment, Rhino Tool, Electric Eel, TireSocks en SMC (Morris Site Machinery). Dé unieke kans om als verhuurbedrijf met deze internationale producenten in gesprek te gaan over hun producten. Ook hadden de in grote getalen aanwezige verhuurbedrijven uitgebreid de gelegenheid om onder het genot van een hapje en een drankje de laatste ontwikkelingen in hun branche met elkaar te bespreken. Al dobberend over het water zijn er veel nieuwe contacten gelegd, die in de toekomst ongetwijfeld nog tot goede samenwerkingen gaan leiden.

Eurogate boottocht
Nadat de boot wederom had aangemeerd en de gasten van boord stapten, hebben wij, van een ieder die aanwezig was, mogen horen dat het een uitermate geslaagde middag en avond was geweest. Het is absoluut een goed idee gebleken om voor deze gelegenheid als Verhurend Nederland en EuroGate International de handen ineen te slaan en deze netwerkborrel met een afsluitende grachtentocht te organiseren.
Dank aan allen die deze middag en avond tot een groot succes hebben gemaakt en wie weet tot een zeer spoedig weerzien!

eurogate_logo