Netwerkevent “Optimalisatie Inkoopproces” in de Efteling groot succes

Op donderdag 1 november jl. kwamen maar liefst 88 vertegenwoordigers bijeen in de Huyskamer van Efteling Bosrijk om deel te nemen aan het netwerkevent “Optimalisatie Inkoopproces” georganiseerd door Verhurend Nederland. Doel van het event was het informeren van de deelnemers omtrent het inkoopproces van grote organisaties als De Efteling.

De heer Mark Thierof – hoofd inkoop van de Efteling – beet het spits af en gaf een interessante presentatie over het inkoopbeleid van de Efteling en hoe verhuurbedrijven daarin een belangrijke plaats innemen. Een complexe organisatie als de Efteling heeft baat bij goede, betrouwbare leveranciers die een constante kwaliteit van diensten en producten leveren. Om dit realiseren is een goede samenwerking tussen inkoper en leverancier essentieel.

Vervolgens nam Ruud van Alphen – organisator van de Winterefteling – de deelnemers mee in de wereld van de Winterefteling. Tijdens de levendige presentatie werd de deelnemers al snel duidelijk dat er met heel veel verschillende facetten rekening dient te worden gehouden bij het inrichten en organiseren van de Winterefteling. Aansluitend kreeg Wiljan Paridaans van Energyst het woord om verdere uitleg te geven omtrent de wijze waarop zij rekening houden met deze facetten in hun relatie met de Efteling.

Aansluitend aan de presentaties nam Ruud van Alphen de deelnemers mee voor een rondleiding langs verschillende projecten van de Winterefteling waarbij de deelnemers een exclusieve blik achter de schermen kregen bij de opbouw van het IJspaleis.

De rondleiding werd afgesloten bij de Raveleijn. De deelnemers konden genieten van deze wervelende show en aansluitend werd een heerlijk en uitgebreid diner geserveerd in restaurant het Wapen van Raveleijn.

Ook een keer deelnemen aan één van onze netwerkevents? Hou onze website in de gaten.

Deze diashow vereist JavaScript.