Nieuw bedrijfspand voor Noodliften.nl

Van een bescheiden optrekje in Nieuwegein naar een ruim, energiezuinig pand in Vianen: de trapliftenexpert Noodliften.nl is uit zijn voegen gegroeid en is onlangs verhuisd naar een nieuwe locatie. Het nieuwe pand wordt op vrijdag 27 september feestelijk geopend door het team en een selecte groep relaties. “We zijn klaar voor de toekomst”, aldus Pim Houter en Maarten van Eck, de oprichters van het bedrijf.

10 jaar mobiliteit
Noodliften.nl voorziet al ruim 10 jaar in mobiliteit door de levering van tijdelijke trapliften aan onder andere VvE’s en woningcorporaties. In die tijd is het bedrijf flink gegroeid. Door de snelle service en consistente kwaliteit weten steeds meer opdrachtgevers Noodliften.nl te vinden. De vloot tijdelijke trapliften wordt steeds groter en Houter en Van Eck weten keer op keer hun team uit te breiden met de beste vakmensen.

Toekomstbestendig
Vorig jaar besloten de mannen om te gaan kijken naar een grotere, toekomstbestendige locatie. Die vonden ze in een ruim, licht pand aan de Marconiweg in Vianen. De afgelopen maanden werden werkplaats en kantoor ingericht, werd het pand voorzien van de karakteristieke Noodliften.nl-kleuren en werden de wanden en het dak nageïsoleerd, zodat er energiezuinig gewerkt kan worden. Helemaal toekomst-proof dus!

De beste oplossing bij liftuitval
Krijgt u ook te maken met liftuitval, bijvoorbeeld door gepland of ongepland liftonderhoud? Noodliften zijn altijd een passende oplossing. Zo kunnen ze geplaatst worden in flats, appartementencomplexen, kantoorgebouwen en meer. De liften kunnen tot 127 kilo dragen en voor de zwaardere gebruikers zijn er heavy duty trapliften. Noodliften gebruiken nauwelijks stroom (een aansluiting op het lichtnet is voldoende) en laten na deïnstallatie nauwelijks sporen achter. En dat alles zonder in te leveren op comfort en veiligheid.

Meer weten over noodliften? Neem hier contact op met Noodliften.nl.