Nieuwe Website Collé Rental & Sales

PERSBERICHT
Sittard, 25 februari 2015,

Nieuwe Website Collé Rental & Sales
Overzichtelijke en functionele presentatie van volledig assortiment

Collé Rental & Sales met vestigingen in Nederland, Duitsland en België heeft haar nieuwe website gelanceerd (www.colle.eu). Met deze nieuwe website presenteert Collé haar volledige assortiment en bijbehorende dienstverlening op het gebied van machines voor de verhuur en verkoop (zowel nieuws als gebruikt). Daarnaast presenteert Collé diverse functionaliteiten waarmee de bezoeker sneller en makkelijk de juiste machine kan vinden.

colle new_website_colle

Overzichtelijk en functioneel
Bij de nieuwe website van Collé draait het om machines. Wilt u de machine huren, nieuw kopen of bent u op zoek naar een goed onderhouden gebruikte machine? Wat voor machine u ook zoekt, bij Collé vindt u het. Dankzij de overzichtelijke presentatie beschikt u direct over alle mogelijkheden en heeft u alle informatie direct bij de hand. Ook kunt u een direct een vrijblijvende een offerte aanvragen.

Om snel tot de juiste keuze te komen presenteert Collé bij diverse artikelgroepen een productfilter. Met deze filter kan op basis van een, of meerdere specificaties (zoals hefvermogen, hefhoogte,   reikwijdte of werkhoogte) snel de juiste machine worden gevonden. Daarnaast worden er ook alternatieve machines aangeboden op basis van de geselecteerde specificaties.

Uiteraard komen ook de merken waarvan Collé importeur en/of dealer is uitgebreid aan bod met een eigen merkpagina en het beschikbare assortiment. Daarnaast is er ook ruimte voor de specialistische divisies van Collé zoals Collé Projekt, Collé Events, Collé Industrie en Collé Safety & Training.

 

Logo_Colle_2012-01