Noodliften.nl nieuw lid bij Verhurend Nederland

Wanneer de nood een deugd wordt

Waar mensen stil komen te staan en verticaal vooruit willen is de hulp nabij. Maak kennis met Noodliften.nl: “Wij vinden het leuk om de wereld om ons heen te voorzien van mobiliteit”, aldus Pim Houter en Maarten van Eck, de oprichters van het eerste uur. 

Vanuit een achtergrond in de zorgsector is Noodliften.nl ontstaan. Maarten en Pim zagen de behoefte aan het snel kunnen voorzien in alternatief transport bij liftstilstand: “We hebben van de nood een deugd gemaakt. Er was nog geen dergelijke service, wij zijn de ontdekker van deze dienst.”

 

Inmiddels is Noodliften.nl al ruim 10 jaar dé specialist in het snel en vakkundig plaatsen van trapliften bij liftstilstand. De tijdelijke stoeltjesliften zijn voorzien van verlichting, wat uniek is in Nederland. Zo wordt zelfs het donkerste trappenhuis goed verlicht en kunnen de bewoners van het pand veilig gebruik maken van de noodlift. Noodliften.nl zorgt tevens voor zijn gebruikers door de inzet van persoonlijke lifthulp. Deze persoon ondersteunt de bewoners waar dat nodig is. Denk aan een boodschappenservice of hondenuitlaatservice, iemand die even heen en weer loopt voor de post of die helpt bij het gebruik van de noodlift.

Indien een vaste lift als gevolg van een calamiteit, liftstoring of liftonderhoud plotseling niet meer gebruikt kan worden, heeft dit direct gevolgen voor de mobiliteit van bewoners. In al deze gevallen zijn noodliften een ideale oplossing voor VvE’s, liftbedrijven en woningcorporaties. De tijdelijke trapliften van Noodliften.nl zijn direct inzetbaar en worden zonder overlast of blijvende schade gemonteerd.

Geen klus is te klein of te groot voor het bedrijf; wat te denken van een opdracht waarbij op korte termijn 24 tijdelijke liften geplaatst moesten worden in een gebouw. “We zijn er 8 uur en met 4 monteurs mee bezig geweest. Mooi om te zien dat de bewoners blij zijn met onze komst en we dit klusje hebben geklaard”, vertelt Pim. “De kracht ligt bij ons vooral in het overzichtelijke team, hierdoor zijn we flexibel en kunnen we zeer snel schakelen. En laat dat nu net onze core business zijn.”

En dat wordt gewaardeerd. In omzet is het bedrijf, gevestigd in het midden van Nederland, sinds 2016 haast verviervoudigd. “Als bedrijf zijn wij de marktleider geworden en het allerbelangrijkste: onze klanten waarderen ons gemiddeld met een 8,8.”