Ook in de zomervakantie 100% mobiel met Noodliften.nl

Krijgt u in de zomervakantie te maken met liftuitval? Dat is bij Noodliften.nl geen enkel probleem. De trapliftenexpert is namelijk ook in de zomer 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar voor klant en gebruiker. Het team, dat opereert vanuit Vianen, kan in de vakantie binnen 24 uur ter plaatse zijn om één of meerdere tijdelijke trapliften te installeren.

Bron: Noodliften.nl

Geen zomersluiting
Veel bedrijven sluiten tijdelijk hun deuren in de relatief rustige vakantieperiode, maar Noodliften.nl heeft er bewust voor gekozen om ook in de zomermaanden 7 dagen per week open te blijven. Het bedrijf garandeert op die manier de nodige service aan zijn klanten, ook bij acute liftproblematiek. In het gloednieuwe pand in Vianen staan ten allen tijde minstens 350 tijdelijke trapliften klaar om geïnstalleerd te worden. Het team werkt met korte lijnen en er kan opgeschaald worden naar 10 monteurs, zodat er altijd iemand beschikbaar is om de klus te klaren.

Noodliften bij liftuitval
Liftuitval kan een groot probleem vormen, of het nu gepland of ongepland is. De service van Noodliften.nl is erop gericht om mensen zo snel mogelijk weer in beweging brengen. Zo is de calamiteitendienst dag en nacht bereikbaar, 365 dagen per jaar, en kan er bij nood binnen afzienbare tijd een monteur op locatie zijn om een tijdelijke traplift te installeren. Is de liftuitval gepland, dan ontzorgt Noodliften.nl volledig door middel van de inventarisatieservice en het informeren en ondersteunen van de bewoners van het pand. Zo worden er in Nederland per jaar gemiddeld 6700 noodliften en trapklimmers geplaatst; alles om mensen weer mobiel te maken.

Krijgt u ook te maken met liftuitval? Neem hier contact op met Noodliften.nl.