Power Towers nieuw lid bij Verhurend Nederland

Als u wilt werken op hoogte, biedt Power Towers Low Level Access een alternatief voor ladders en steigers. Hoofdzakelijk ingezet tijdens afbouw-, installatie- en onderhoudswerkzaamheden aan bijvoorbeeld ziekenhuizen, scholen, kantoorpanden, appartementen complexen, hotels, luchthavens, treinstations en overige meervloerse projecten zijn deze compacte hoogwerkers een efficiente toevoeging aan uw productlijst. Bent u installateur van gipsplaten, plafondsystemen, brandbeveiliging en binnenwanden of heeft u een schilders- en afbouwbedrijf of bent u werkzaam als facility manager, overweeg dan eens een Low Level Access product van Power Towers.

Power Towers Low Level Access producten zijn veiliger dan ladders en (rol)steigers en hebben bewezen tot wel vier maal effiencter te zijn. Power Towers brengt een verscheidenheid aan producten op de markt, welke grofweg in twee producttypen te zijn in te delen; hand-verrijdbaar en zelfrijdend.

Voordelen van een hand-verrijdbaar product zijn dat deze lagere aanschafkosten en op den duur lagere onderhoudskosten met zich meebrengen.

Zelfrijdend is een productiever alternatief, vooral wanneer de machine meer dan 30 maal dag verplaatst dient te worden. Training bij ingebruikname en een IPAF 3A certificaat is dan wel noodzakelijk.

Het aanbod zelfrijdende producten valt uiteen in een Nano SP en een Nano SP Plus met uitschuifbaar platform. De Nano heeft een werkhoogte van 4.5m en biedt met 200kg ruimte voor één persoon en gereedschap. De Nano is zeer compact, de machine is slechts 120cm lang en 75cm breed en past dus door standaard deuren en in een personenlift.jlg_the_new_standard

 

 

 

 

 

De handverrijdbare Power Towers zijn er in vier verschillende types, de Power Tower, de Nano, de Pecolift en Ecolift. De Power Tower heeft een groot platform en kan worden ingezet als een alternatief voor rolsteigers.

De Power Tower Nano is compacter als een reguliere Power Tower en is ideaal voor 2nd-fixing, inspectie en klein onderhoud. De Peco en Eco lift zijn Power Towers kleinste producten; zonder batterij of olie, werken deze machines altijd en zijn ze bijzonder gebruiksvriendelijk. Voor meer informatie kijkt u op: www.lowlevelaccess.nl, of neem contact op met rob.tuithof@powertowers.nl.

powertowers