RECO Lift Solutions: Spoedassortiment telt 500 trapliften na aankoop van 150 nieuwe Acorn trapliften

Liftspecialist RECO Lift Solutions heeft zijn assortiment uitgebreid met 150 gloednieuwe Acorn trapliften. Hiermee groeit de voorraad naar 500 trapliften. Uit eigen voorraad verhuurt RECO trapliften van topkwaliteit waar iedereen gebruik van kan maken. Bijvoorbeeld door speciale HD-trapliften in te zetten voor obesitas-patiënten. Met de uitbreiding is RECO nu ook in staat op de toenemende vraag uit buurlanden België en Duitsland in te spelen.

Spoedservice
Je wilt er liever niet aan denken, maar het kan altijd gebeuren dat een lift onverwachts in storing treedt. Wanneer er toch sprake is van een storing staan de specialisten van RECO Lift Solutions voor u klaar om een noodlift te installeren. Met de uitbereiding staan er bij RECO voortaan zo’n 500 trapliften gereed voor spoedklussen. Trapliften zijn voordelig en snel te monteren. Dit maakt trapliften uitstekende noodliften bij storingen en calamiteiten.

Met ruim 65 jaar ervaring in het verhuren van technisch materieel en de grootste liften-verhuurvloot van Europa is RECO Lift Solutions de grootste dienstverlener op het gebied van liftverhuur. Naast liften biedt RECO aanvullend materieel als tijdelijke galerijen, voetgangersbruggen, tijdelijke scootmobielstallingen en hulpmiddelen zoals rollators. Voor extra assistentie bij het gebruik van de trapliften zet RECO ook vaak een lifthulp in. De lifthulp helpt bewoners met het sjouwen van boodschappen, uitlaten van de hond of het controleren van de brievenbus. Zo is RECO in staat de bewoners te voorzien in ieder gemak.

Heavy-duty trapliften
Ook mensen met overgewicht, bijvoorbeeld obesitas-patiënten, zijn vaak afhankelijk van een geschikte lift. In dit soort situaties biedt RECO een zwaarder model van de traplift aan. Reguliere trapliften bieden de gebruiker een hefvermogen van 127 kg. De speciale ‘heavy-duty’ trapliften bieden een hoger hefvermogen tot 160 kg.

Beheert u een woningcomplex waar zich een liftstoring voor kan doen? Laat u dan tijdig informeren door één van RECO’s adviseurs. Zo weet u precies waar u aan toe bent en wie u kunt bellen wanneer de storing plaatsvindt. Bekijk ook www.reco-lift.eu voor meer informatie of bel direct naar 0182 74 40 50 voor een afspraak.