RIWAL RENTAL APP NU OOK TE DOWNLOADEN VIA DE APP STORE

Riwal, de specialist in verhuur en verkoop van hoogwerkers en verreikers, heeft de Riwal Rental App gelanceerd in de App Store.

In maart 2018, werd de Riwal Rental App gelanceerd in de Google Play Store. Nu is de app ook te gebruiken door Apple iOS gebruikers. De App die speciaal is ontworpen voor haar klanten, maakt het mogelijk om in één feilloos proces, machines te zoeken, reserveren en plannen.

De Riwal Rental App maakt deel uit van de digitale strategie van Riwal om de connectiviteit van klanten te vergroten en om in te spelen op nieuwe markten. De interface van de app is zeer gebruiksvriendelijk voor klanten die in de toekomst ook zullen worden bijgestaan via de live chatfunctie van de app. Daarnaast kunnen klanten met een Access4U (naam klantenportaal) account eenvoudig hun volledige verhuuractiviteit in de app beheren. Uiteindelijk zal de app de productiviteit op de werklocatie vergroten en de klantervaring verbeteren.

De Riwal Rental App is verkrijgbaar in alle Europese landen waarin Riwal is gevestigd: Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Polen, Verenigd Koninkrijk, Spanje, Denemarken, Zweden, Noorwegen, Slovenië en Kroatië.

Norty Turner, CEO van Riwal, licht toe: “Dit nieuwe online platform biedt onze klanten een digitale tool om de communicatie met ons te vereenvoudigen. We doen er alles aan om de beste klantervaring te bieden, waaronder de Rental App. We hebben een zelf te onderhouden verhuurervaring gecreëerd die informatierijk, mobiel en gebruiksvriendelijk is voor onze klanten, die steeds meer gebruik zullen maken van digitale oplossingen. “