Spring is in the Air !

Spring is in the Air !

Het verhuurbedrijf Huurmaat met vestigingen in Leiden, Alphen, Amsterdam, Katwijk en Vlaardingen heeft haar verhuurpark fors uitgebreid.

Er zijn 13 stuks nieuwe Niftylift hoogwerkers aan de bestaande verhuurvloot toegevoegd.

Deze uitbreiding bestaat uit 11 stuks Niftylift aanhangwagen hoogwerkers de maten van 12, 17, en 21 mtr en 2 stuks Niftylift HR 21 D 4×4 zelfrijdende knik telescoop hoogwerkers.

Volgens Hans Capel van Huurmaat is deze uitbreiding noodzakelijk om de groeiende vraag naar deze praktische modellen te kunnen beantwoorden.

Huurmaat, met vestigingen goed verdeeld in de randstad, merkt een duidelijk herstel in de markt van verhuur materieel.

Hans Capel: “het tij lijkt gekeerd ” er is een toenemend vertrouwen onder onze vaste relaties in een groei de komende jaren.

Voor veel bedrijven is het kunnen beschikken over goed en jong materieel dan ook een noodzaak om de te verwachten groei aan te kunnen. Echter het in eigen beheer hebben van dit noodzakelijke materieel is financieel (nog) niet haalbaar.

Dit verklaart dan ook een sterke groei van de verhuurbranche in het algemeen.

De keuze van het merk Niftylift voor deze uitbreiding is een logische; Huurmaat en de Importeur van Niftylift, Eurosupply Hoogwerksystemen B.V. te Moerdijk hebben reeds een relatie van ca 20 jaar en gedurende deze jaren is een goede ervaring met dit merk opgebouwd.

huurmaat - afbeelding

 

 

 

 

 

 

Op de foto Hans Capel van Huurmaat en Daan van de Poel van Eurosupply

huurmaat