Stammis Horeca Verhuur opent nieuw pand

Stammis Horeca Verhuur in Heerhugowaard heeft sinds kort een nieuw onderkomen.

Aan de Delta 10 op industrieterrein “de Vaandel” is in 2016 een compleet nieuw magazijn ( met kantoren) van 3000m2 gebouwd. Door gebruik te maken van een extra bouwlaag is er een effectief vloeroppervlakte van 5000m2 gerealiseerd.

Het doel is geweest om een logistiek effectief maar duurzaam gebouw neer te zetten. Door het gebruik van warmtepompen en LED verlichting in combinatie met een intelligent KNX systeem, wordt getracht om de werkomgeving prettig maar zo minimaal milieubelastend te maken. Het hele gebouw is “gas-loos” en voorbereid voor het plaatsen van 3000m2 aan zonnepanelen. Gezien het huidige rendement op deze panelen is hier nog niet voor gekozen.

De plannen voor de nieuwbouw zijn in 2015 gemaakt. De eerste (van 336 palen) is in april 2016 de grond ingegaan. De totale bouw heeft 8 maanden in beslag genomen.

Op de begane grond bevindt zich de ontvangst, afhaal goederen, kantoren, expeditie, opslag d.m.v. palletstelling, binnen-/buitenspuitplaats voor evenementenmaterialen, koelcel en opslag bars/koelkasten. Met een goederenlift van 6,5 x 3,25 kunnen materialen naar de eerste verdieping worden vervoerd. Op de 1e verdieping vindt je de spoelkeuken, linnenkamer, opslag glaswerk/servies/keukenapparatuur/buffetmaterialen/meubilair evenals de kantine, vergaderruimtes, kantoren en kleedkamers.

De officiële opening heeft afgelopen 7 april plaatsgevonden. Met heel veel trots hebben we aan de genodigden kunnen laten zien hoe wij vanuit deze logistieke omgeving onze relaties de komende jaren goed kunnen ondersteunen met de gewenste materialen.

Stammis nieuw JPEG