TéBé Evenementenservice nieuw lid bij Verhurend Nederland

Verhurend Nederland verwelkomt TéBé Evenementen Service als nieuw lid.

Even voorstellen:
Mijn naam is Tonnie Bruëns. Oprichter en eigenaar van TeBe Evenementen Service. Tijdens mijn schooltijd, was mijn eerste vakantiebaantje bij een verhuurbedrijf voor partyverhuurmaterialen. Van afwaskeuken, tot magazijn en van kantoor tot decorafdeling. Na het afronden van mijn studie en diverse andere banen kroop het bloed toch waar het niet gaan kon en ben ik in 2004 gestart met mijn eigen bedrijf; TéBé Evenementen Service. Eerst alleen met bekabeling en kasten voor beurzen en evenementen om vervolgens uit te groeien tot volwaardig servicebedrijf voor feesten en evenementen van klein tot groot. Ons bedrijf bestaat inmiddels uit 7 vaste medewerkers en een grote groep zzp-ers en oproepkrachten om op iedere vraag in te kunnen spelen.

De verhuurbranche is van een standaard basis assortiment bestaand uit de blauwe stoelen, zoals we die allemaal nog kennen, veranderd in een markt die dient in te spelen op nieuwe stijlen die aansluiten bij de constant veranderde wensen van opdrachtgevers. Opdrachtgevers komen niet alleen maar aan met een bestellijst, maar in de huidige markt worden we al in en vroeg stadium betrokken bij de organisatie van het feest of evenement. Met service en flexibiliteit als kernwaarden werken we samen met onze opdrachtgevers naar een meer dan 100% geslaagd resultaat.

We werken samen met bedrijven, de overheid, maar bedienen ook de particuliere markt.
Je kan de 500 stoelen bij ons komen ophalen, maar we kunnen ze ook voor je uitzetten. De keus is aan onze opdrachtgever, voor de uitvoering zorgen wij! Van losse verhuur tot compleet verzorgd evenement, van A-Z in de puntjes geregeld. Werk maken van uw feest is onze passie! Voor vragen of meer informatie, wij zijn te bereiken op 055-5401200!