TireSocks lanceert de nieuwe verbeterde DripDiapers

TireSocks lanceert de nieuwe verbeterde DripDiapers, met gebruik van magneten en clips om het installeren te vereenvoudigen DripDiapers worden gebruikt om afgewerkte vloeren te beschermen tegen lekkage van diverse vloeistoffen bij gebruik van machines.

Een vervangbare absorberende inlegmat in het midden van de DripDiaper vangt de vloeistoffen op die mogelijk lekken vanaf het chassis van de machines. Deze kostenbesparende methode werkt effectiever en tijdbesparender ten opzichte van de ouderwetse plakbandmethode. De nieuwe DripDiapers zijn in vijf verschillende basismaten beschikbaar die alle type machines afdekken.

De extra sterke neodymium magneethaken in combinatie met een elastisch koord vormen allen een onderdeel van het installatieproces. De magneethaken zijn ontworpen om niet te verschuiven bij trillingen en normaal gebruik. Deze magnetenhaken reduceren ook het risico van het foutief monteren aan bewegende machinedelen.

De nieuwe van clip en haak voorziene elastieken koorden maken de installatie gemakkelijk en snel en elimineren de mogelijkheid van het uitscheuren van de ogen en de zijkanten van de DripDiaper. De nieuw ontwikkelde absorberende mat zorgt voor twee keer zo veel opname ten opzichte van het vorige exemplaar.

Voor de Europese verkoop van DripDiapers en andere producten van TireSocks is het uit Dedemsvaart afkomstige EuroGate International verantwoordelijk.