Twin cabin liften van Mol Lifting in volle productie

Eind vorig jaar is Mol Lifting gestart met de uitbreiding van de liftvloot door de investering van 4 Twin Lift cabin liften. De eerste 3 Twin Cabin liften zijn inmiddels vol in gebruik bij projecten in Den Haag: de bouw van Waldo Mountains (Stebru) en De Stadhouders (Waal).

Voor beide projecten in Den Haag geldt dat het zeer omvangrijke nieuwbouwprojecten zijn waarbij veel personeel op de bouwplaats aanwezig is. Voorbereiding is dan het belangrijkste. Peter-Jan Zwakhals, senior project adviseur van Mol Lifting: “Op zo’n groot en omvangrijk project moet verticaal transport zo efficiënt mogelijk worden ingezet. Door in de voorbereiding al mee te denken konden we met elkaar veel stappen overslaan om de lift te monteren op de gekozen positie. Door te kiezen voor de Twin Lift kunnen veel personen en materiaal in korte tijd veilig worden vervoerd”.

Vooral kostenefficiency speelt een grote rol bij de verhuur van een Twin Lift cabin. Met een capaciteit van 23 personen per cabine of 2000 kg aan materiaal én en hefsnelheid van 42 meter per minuut kan veel kostbare tijd op een bouwplaats bespaard worden. En met de Toolboxen voor de gebruikers kan men op de bouwplaats verder zelf aan de slag.