‘Uw Rental & Services’ van Uw Dynamics Partner gecertificeerd door Microsoft

MS_Dynamics_CertifiedFor_NAV_cRecent is de add-on ‘Uw Rental & Services’ door Microsoft gecertificeerd op Microsoft Dynamics NAV 2015.

Certificering betekent dat onze add-on, bedoeld voor bedrijven die verhuren en/of service, keuringen en periodiek onderhoud uitvoeren, voldoet aan de strenge eisen die Microsoft stelt aan (branche specifieke) toevoegingen aan haar standaard oplossing Dynamics NAV.

 

Voldoen aan de certificeringseisen betekent meer borging van de continuïteit van de oplossing, een standaard oplossing en regelmatig updates om actueel te blijven in technische en functionele zin.

Een van de eisen was ook dat er een Escrow overeenkomst is aangegaan om hiermee de continuïteit van de software te borgen in die gevallen waar de makers van deze software daartoe niet meer in staat zijn. Hierdoor blijft de operationele software altijd beschikbaar is en blijft de mogelijkheid bestaan dat deze software verder wordt doorontwikkeld.

De oplossing ‘Uw Rental & Services’ beschikt over een buitendienstoplossing zodat mensen in de buitendienst toegang hebben tot de werkbonnen via laptop, tablet of smartphone. De Backoffice kan worden uitgebreid met een DIME grafisch planbord voor het plannen van de buitendienst medewerkers, NaviDocs voor het scannen en elektronisch opslaan en verwerken van (inkoop)documenten en andere standaard add-on ’s.

Voor meer informatie over de producten Microsoft Dynamics NAV en Uw Rental & Services en over de mogelijkheden en toegevoegde waarde voor uw bedrijf, neem vrijblijvend contact op met info@udp.nl of tel. 013-5440069

UwDynamicsPartner logo def pms 200