Veel noviteiten op de Demodagen van All-up

ALMELO – Tradities zijn er om in ere te houden. Zo ook de Demodagen van All-up, die in relatief korte tijd zijn uitgegroeid tot een ware jaarlijkse happening. Met het neusje van de zalm op aluminium kranen en ladderliftgebied. Én voor vakgenoten een plezierige kans om -onder het genot van allerlei lekkers- het nieuwste van het nieuwste op te snuiven. De demodagen vinden plaats op donderdag 26 , vrijdag 27 en zaterdag 28 september aanstaande.

Bron: All Up

Voor de nog steeds groeiende klantenkring van All-up vormen de demodagen inmiddels een vaste waarde op de jaarkalender. Dat zijn immers dé momenten om al het nieuwe uit de omvangrijke programma’s van Klaas, Paus en Geda in ogenschouw te nemen. Ook vormen ze een uitgelezen kans om te netwerken, contacten te leggen en wetenswaardigheden uit te wisselen. Niet voor niets komen er jaarlijks meer relaties met hun achterban een kijkje nemen op de dynamische Almelose werkvloer. De demodagen staan deze keer uiteraard vooral in het teken van een aantal primeurs, en vinden plaats op 26, 27 en 28 september aanstaande. Bovendien zijn er allerhande eindejaaracties met de Klaas auto- en aanhangerkranen!

Bezoekers worden bijvoorbeeld verrast met absolute primeurs zoals de nieuwe K400RSX aanhangerkraan van Klaas in het 3,5T segment, met een werkhoogte van 34 meter en een hijslast van maar liefst 3.000Kg maximaal. De K400RSX heeft bovendien een hydraulisch uitschuifbare Jib. Ook is de nieuwste K1003RSX autokraan van Klaas tijdens deze dagen te bewonderen, evenals het totale ladder- en verhuisliftenprogramma van Paus, waaronder de allernieuwste Easy 24 meter en de compleet vernieuwde lijn City-star verhuisliften. Van Geda zijn de alom bekende ladderliften, en de zeer succesvolle Acculiften voor u opgesteld.

Bron: All Up

Vanzelfsprekend staat er deze dagen een groot aantal kranen en liften in Almelo die ter plekke kunnen worden getest en vindt er verkoop plaats van occasion liften en kranen, allemaal in topconditie, gekeurd en met garantie. Op donderdag en vrijdag zijn de demodagen van 10.00 uur tot 20.00 uur. Op zaterdag van 10.00 uur tot 16.00 uur.