Verhurend Nederland en Hendriks Incasso starten een unieke samenwerking

Hendriks Incasso is een full service incasso bureau gespecialiseerd in het incasseren van openstaande vorderingen. Daarnaast bieden zij andere diensten aan, zoals juridisch advies op maat, het opstellen van algemene voorwaarden, en het beheren van de debiteurenadministratie.

Bij Hendriks Incasso denken we graag out of the box. Incasso 2.0 zoals we het zelf zeggen. Dat maakt ons uniek en daar zijn we trots op. Wij vinden het contact met onze klanten ontzettend belangrijk. Wij verdiepen ons altijd in uw situatie en begrijpen als geen ander dat uw relatie met de klant enorm waardevol is. Met respect voor onze klanten incasseren we dagelijks op een doortastende en eigentijdse manier onbetaalde facturen voor u.

Met onze heldere aanpak en directe communicatie komen wij tot duidelijke afspraken met uw klanten. Door onze branche ervaring weten wij wat er nodig is om uw klanten te woord te staan en in overleg samen verder te komen.

Helaas komt het veelvuldig voor dat het vertrouwen in de branche van de hardwerkende ondernemers wordt geschaad door moedwillige wanbetalers. Hendriks Incasso kan daarbij een actieve rol spelen. Worden afspraken uit uw contact niet nagekomen? Of heeft u last van openstaande vorderingen die u maar niet kan omzetten tot betaling?

Wij helpen u hier graag mee en om uw probleem zo snel mogelijk op te lossen. Hendriks Incasso is uw betrouwbare partner die graag met u meedenkt.

De volgende leden van Verhurend Nederland gingen u al voor en zijn bij ons aangesloten:
– Compact rent;
– Dekker verhuur;
– Nemaco;
– Rixax;
– Roskam.

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, werken wij met serviceabonnementen op maat. Voor alle leden die zich bij ons willen aansluiten hebben wij nu een tijdelijke actie.

Wilt u meer weten over Hendriks Incasso en wat een samenwerking voor u kan opleveren? Neem dan vrijblijvend contact op via info@hendriksincasso.nl of telefonisch via 085 0640 220.