Netwerkevent Stadion Galgenwaard enthousiast ontvangen

verhurendnederland-bijeenkomst-galgewaard-59

Op donderdag 5 oktober jl vond het door Verhurend Nederland georganiseerde netwerkevent plaats in stadion Galgenwaard thuisbasis van de voetbalclub FC Utrecht. Ruim 60 personen werden ontvangen in de van Hanegemzaal alwaar het plenaire programma werd gehouden.

 

De aftrap werd verzorgd door Remko Mol – voorzitter van Verhurend Nederland.
In een korte presentatie werd het de deelnemers duidelijk dat Verhurend Nederland de afgelopen jaren een mooie groei heeft doorgemaakt. Niet alleen in het ledenaantal, maar ook in de realisaties van een aantal projecten zoals o.a. het keurmerk voor de horeca- en evenementenverhuurbedrijven en de deelname aan de discussies betreffende het T-rijbewijs en de bekentekening van hoogwerkers.

Voorts werd benadrukt dat Verhurend Nederland staat voor een professionele verhuurbranche en dat de organisatie aan verhuurbedrijven een platform biedt waarbinnen verhuurbedrijven elkaar kunnen ontmoeten, kennis kunnen delen en op de hoogte gehouden worden van relevante zaken en wetgeving.In het kader van de kennisdeling werden er een drietal pitches gegeven.
Het spits werd afgebeten door Pieter Jansen van Eurogate International. Hij informeerde de deelnemers over machines en materialen beschikbaar voor de verhuur.

Vervolgens nam Chantal van Lanen van Newheroes het woord en zij demonstreerde aan de deelnemers het online e-learning systeem waarbinnen medewerkers van verhuurbedrijven hun vaardigheden op het gebied van communicatie, samenwerken, leidinggeven, assertiviteit, etc kunnen verbeteren. Leden van Verhurend Nederland kunnen met een mooie korting van deze dienst gebruik maken.

De laatste pitch werd ingevuld door Rudolf Renfurm van Agrillox. Rudolf zette uiteen wat RFID (Radio Frequency Identification) technologie inhoudt en hoe deze technologie een toegevoegde waarde kan zijn voor verhuurbedrijven.

Tot slot werd door Dönüs Coban – Marketing manager van FC Utrecht aan de deelnemers uitgelegd wat er allemaal achter de schermen van een voetbalvereniging als FC Utrecht gebeurt. Niet alleen het voetballen staat centraal, maar ook heeft FC Utrecht een grote maatschappelijke functie in de regio.

Na afloop van het plenaire gedeelte werden de deelnemers meegenomen voor een rondleiding door stadion Galgenwaard. Tijdens deze rondleiding konden de deelnemers een kijkje nemen in de wereld die FC Utrecht heet.

Aan het einde van de rondleiding werden de deelnemers ontvangen met een heerlijk dinerbuffet.
De deelnemers en de organisatie kijken terug op een hele geslaagde middag/avond.
Heeft u deze bijeenkomst gemist? Op donderdag 11 januari 2018 staat het volgende event gepland. Meer informatie hierover volgt binnenkort.

Deze diashow vereist JavaScript.

 

VerhurendNederland-horizontal-logo