Verhurend Nederland organiseert netwerkevent “Deeleconomie” op 21 november a.s.

Verhurend Nederland organiseert op donderdag 21 november as een netwerkevent in het Miele Experience Center te Vianen. Dit keer staat het event in het teken van het thema “Deeleconomie”. Vertegenwoordigers van verhuurbedrijven worden van harte uitgenodigd om dit event bij te wonen.

“Deeleconomie”
De verhuurbranche is bij uitstek een branche die onderdeel uitmaakt van de deeleconomie. Hoe ziet de toekomst van de deeleconomie eruit? Hoe spelen andere bedrijven daarop in? Tijdens dit netwerkevent wordt duidelijk waar verhuurbedrijven in de toekomst rekening mee moeten gaan houden.

Patricia Slootjes – Marking directeur van Miele Nederland
Deze middag zal Patricia Slootjes – Marketing directeur van Miele Nederland aan de deelnemers uiteenzetten hoe een bedrijf als Miele zich voorbereid op een toekomst waarin steeds meer focus komt te liggen op de deeleconomie. Wat heeft dit voor gevolgen voor het productbeleid van Miele en hoe vertaalt deze visie zich naar de verhuurbranche? Welke mogelijkheden biedt dit aan de verhuurbedrijven? Hoe kun je als verhuurbedrijf beter inspelen op de toekomst?

Miele Experience Center
Aansluitend aan het plenaire gedeelte is er gelegenheid om een kijkje te nemen in het Miele Experience Center. Hier draait alles om de beleving van Miele. Over een oppervlakte van maar liefst 3.000 m2 staan voor u alle huishoudelijke apparaten en inbouwapparaten tentoongesteld binnen de was-, woon- en kookwereld van Miele. De middag wordt afgesloten met een bezoekje aan het Miele Culinary Institute alwaar een aantal chef-koks klaarstaan om de deelnemers live een kookdemonstratie te geven en te voorzien van heerlijke gerechten. Voor de liefhebbers is het ook mogelijk om zelf aan de slag te gaan.

Netwerkdiner
Uiteraard wordt ook de inwendige mens niet vergeten. De chef-koks van het Miele Culinary Institute zorgen ervoor dat alle deelnemer worden voorzien van heerlijke vers bereide gerechten. Dit biedt u de mogelijkheid om onder het genot van heerlijk eten en een drankje te netwerken met collega’s uit de branche.

Voor wie?
Eigenaren, directeuren en vertegenwoordigers van verhuurbedrijven zijn van harte welkom op dit event.

Aanvangstijd
Vanaf 14.30 uur bent u van harte welkom in de Live Cooking ruimte van het Miele Experience Center (de Limiet 2 te Vianen)

Deelnamekosten
Voor eigenaren, directeuren en vertegenwoordigers van verhuurbedrijven is de deelname gratis.

Aanmelding
Inschrijving vooraf is vereist.

Stuur hiervoor een e-mail aan: silvia@verhurendnederland.nl ovv naam deelnemer(s) en bedrijfsnaam.