Verhurend Nederland organiseert netwerkevent “Tomorrow started yesterday” dd. 4 april in Spoorwegmuseum Utrecht

Verhurend Nederland organiseert op donderdag 4 april as een netwerkevent in het Spoorwegmuseum te Utrecht. Dit keer staat het event in het teken van het thema “Tormorrow started yesterday!” Vertegenwoordigers van verhuurbedrijven worden van harte uitgenodigd om dit event bij te wonen.

 “Tomorrow started yesterday!”
Hoe kunt u beter inspelen op de veranderende technieken en on-line processen? Deze markten zijn continue in beweging en het is als ondernemers lastig om deze snelle ontwikkelingen bij te benen. Tijdens dit netwerkevent wil Verhurend Nederland de verhuurbedrijven handvatten bieden hoe hier mee om te gaan.

Emiel Jans – Google Expert
Deze middag zal Emiel Jans, een Belgische Google Expert, de deelnemers meenemen op een reis door het steeds veranderende on-line landschap. Emiel neemt ons mee in het gebruik van Google, webdesign, bloggen, social media, e-commerce, virtual reality, drones en zelfrijdende auto’s. Kortom de wereld om ons heen staat niet stil. Veel ondernemers hebben het moeilijk om door het bos de bomen nog te zien. Waar moet een ondernemer rekening mee houden, welke toepassingen kan ik morgen al gebruiken en geven mij een voorsprong? Emiel geeft duidelijkheid en laat op geheel eigen wijze de kansen en mogelijkheden zien.

Rondleiding door het Spoorwegmuseum
Aansluitend aan het plenaire gedeelte worden de deelnemers meegenomen voor een rondleiding door het Spoorwegmuseum. De gidsen nemen de deelnemers mij op een reis door de tijd van het Nederlandse spoor en alles wat daarbij komt kijken.

bron: Spoorwegmuseum

Netwerkdiner
Aansluitend aan de rondleiding worden we verwacht op Perron 2 al we een heerlijk diner geserveerd wordt. Dit biedt u de mogelijkheid om onder het genot van een heerlijk diner en een drankje te netwerken met collega’s uit de branche.

 

Voor wie?
Eigenaren, directeuren en vertegenwoordigers van verhuurbedrijven zijn van harte welkom op dit event.

Aanvangstijd
Vanaf 14.30 uur bent u van harte welkom in de Restauratiezaal van het Spoorwegmuseum (Maliebaanstation te Utrecht).

Deelnamekosten
Voor eigenaren, directeuren en vertegenwoordigers van verhuurbedrijven is de deelname gratis.

Aanmelding
Inschrijving vooraf is vereist.

Stuur hiervoor een e-mail aan: silvia@verhurendnederland.nl ovv naam deelnemer(s) en bedrijfsnaam.