Verhurend Nederland organiseert op 5 april as een netwerkevent geheel in het thema “Toekomstig Ondernemen”

Verhurend Nederland organiseert op 5 april as een netwerkevent geheel in het thema “Toekomstig Ondernemen”. Vertegenwoordigers van verhuurbedrijven worden van harte uitgenodigd om dit event bij te wonen. Dit event zal worden gehouden in het Sluishaven Informatie Punt (SHIP) in IJmuiden.

“Toekomstig Ondernemen”
De economie groeit, wetgeving verandert. Hoe ziet de toekomst eruit van het Nederlandse verhuurbedrijf? Door middel van een tweetal lezingen wil Verhurend Nederland verhuurbedrijven informeren over de huidige ontwikkelingen binnen de markt.

 De nieuwe privacy wetgeving (AGV) ook voor verhuurbedrijven
Het spits zal wordt deze middag afgebeten door de heer Robin Schelvis, privacy specialist bij Forward Advocaten. Op 25 mei as. wordt de nieuwe privacy wetgeving (AVG) van kracht. Ook verhuurbedrijven krijgen hiermee te maken en zullen passende maatregelen moeten nemen. Deelnemers krijgen praktisch uiteengezet aan welke verplichtingen ze moeten voldoen en hoe ze hieraan eenvoudig vorm kunnen geven.

 

Blockchain en de mogelijkheden voor verhuurbedrijven
Vervolgens zal de heer Paul Bessems het stokje overnemen. Paul Bessems heeft ruim 25 jaar ervaring met het ontwerpen en ontwikkelen van nieuwe organisatievormen die beter aansluiten op nieuwe organisatietechnologieën zoals blockchain. Hij is een expert op het gebied van Blockchain Organiseren.  Hij geeft antwoord op de vraag: Wat betekent Blockchain Organiseren voor onze organisatie en hoe kunnen we hiermee starten?’

 

Rondleiding door SHIP – Ervaar de sluis van de toekomst
Aansluitend aan het plenaire gedeelte zal een rondleiding worden verzorgd door gidsen.  Tijdens deze rondleiding komt u meer te weten over het Noordzeekanaalgebied en de activiteiten in de havens van Amsterdam, Zaanstad, Beverwijk en IJmuiden. Ook krijgt u te zien hoe de bouw van de sluis wordt aangepakt en hoe ver de bouw is gevorderd. De bedrijvigheid vernieuwt zich in een hoog tempo. Slimme, innovatieve en duurzame oplossingen worden bedacht. In SHIP krijgt u een inspirerend beeld van de ontwikkelkracht van bedrijven.

Netwerkdiner
Het event wordt afgesloten met een heerlijk netwerkdiner. Dit biedt u de mogelijkheid om onder het genot van een heerlijk diner en een drankje te netwerken met collega’s uit de branche.

Voor wie?
Eigenaren, directeuren en vertegenwoordigers van verhuurbedrijven zijn van harte welkom op dit event.

 Aanvangstijd
Vanaf 15.00 uur bent u van harte welkom bij SHIP te IJmuiden (Noordersluisweg 1) in de filmzaal.

Deelnamekosten
Voor eigenaren, directeuren en vertegenwoordigers van verhuurbedrijven is de deelname gratis.

Aanmelding
Inschrijving vooraf is vereist.

Stuur hiervoor een e-mail aan: silvia@verhurendnederland.nl ovv naam deelnemer(s) en bedrijfsnaam.