Verhurend Nederland organiseert samen met All-Up netwerkbijeenkomst op de Bouwbeurs

Uitnodiging
Verhurend Nederland organiseert in samenwerking met All-Up een netwerkbijeenkomst voor verhuurbedrijven. Deze netwerkbijeenkomst zal worden gehouden op donderdag 7 februari a.s. tijdens de Internationale Bouwbeurs.

Vanaf 16.00 uur bent u van harte welkom in Hal 11 op de stand 11.B040 van All-Up.

 

De netwerkbijeenkomst staat volledig in het teken van het netwerken met collegabedrijven.
Dit alles onder genot van een hapje en drankje.

Gratis deelname
Deze bijeenkomst is bestemd voor vertegenwoordigers van verhuurbedrijven.
Deelneming is kosteloos en de bijeenkomst is toegankelijk voor leden en niet-leden.

Aanmelding
Voor aanmelding aan de netwerkbijeenkomst kunt u een e-mail sturen aan silvia@verhurendnederland.nl o.v.v. naam deelnemer(s) en bedrijfsnaam.

Nog geen toegangskaarten?
Klik op onderstaande banner om gratis te registreren voor uw bouwbeursbezoek.

De BouwBeurs is dé vakbeurs voor de uitvoerende bouw en wordt gehouden van 4 tm 8 februari in de Jaarbeurs in Utrecht. Beursthema is ‘Tijd om krachten te bundelen.’ Kennismaken met en het uitproberen van nieuwe producten is de belangrijkste reden voor beursbezoek. Binnen het expositieprogramma wordt hieraan extra aandacht besteed. Daarnaast kent de beurs een groot aantal extra activiteiten.

Naast nieuwe activiteiten zoals het Nieuws Café met continu interviews over actuele ontwikkelingen, kan de bezoeker ook rekenen op een aantal activiteiten in de categorie ‘Wegens succes geprolongeerd’. Voorbeelden hiervan zijn: het Gala van de Nederlandse Bouw, De Nederlandse Bouwprijs en uiteraard het BouwBeurs Café.

Deze netwerkbijeenkomst wordt mede mogelijk gemaakt door: