Verhurend Nederland verwelkomt David van Schie party rental als nieuw lid

Tijd voor zichtbare onderscheiding

David van Schie party rental is als lid toegetreden tot Verhurend Nederland. Een weloverwogen keuze, met als argument zich zichtbaar te onderscheiden van ogenschijnlijke concurrenten die aanzienlijk minder kwaliteit leveren.

Het vooruitstrevende bedrijf is in 1994 opgericht door David van Schie als drive-in show. Geleidelijk werd dit uitgebouwd tot een partyservicebedrijf inclusief catering en bediening en medio 2006 besloten David en zijn vrouw Renee zich volledig te concentreren op partyverhuur.

Deze specialisering heeft oude en nieuwe klanten veel voordelen opgeleverd. “Wij zien onszelf als een professionele partner met als pre dat wij ervaring hebben in de catering,” vertelt David, “dat betekent dat we echt kunnen meedenken met onze klanten, omdat we weten tegen welke vraagstukken zij aanlopen.” Daarnaast is ook de continue bereikbaarheid een fijn gegeven. “We zijn letterlijk dag en nacht te bereiken.”

Naast de 24/7 service staat David van Schie party rental voor kwaliteit en kennis. “We leveren uitsluitend nette, veilige en schone spullen. Of het nu gaat om podiumdelen of glaswerk; wij maken geen onderscheid als het op kwaliteit aankomt.” Alles staat bovendien ruim op voorraad en is dus direct leverbaar. “Dat stelt ons in staat om snel te schakelen, je moet je in deze branche flexibel kunnen opstellen.”

David en Renee gaan met het partyverhuurbedrijf nét een stapje verder. “Zo kunnen wij bijvoorbeeld ook een drankassortiment leveren en hebben we ervaring op het gebied van koel- en taptechniek.” Niet voor niets zijn zij sinds januari 2015 vaste leverancier van Gemeente Den Haag en leveren zij aan gerenommeerde namen zoals het DeLaMar, de Amerikaanse Ambassade en het onlangs in Amsterdam georganiseerde EK Atletiek. In de loop der jaren hebben zij vruchtbare samenwerkingen opgezet met diverse locaties, cateraars, evenementenbureaus en collega-verhuurbedrijven.

De keuze om toe te treden tot Verhurend Nederland komt dan ook niet uit de lucht vallen. “Wij staan altijd al bekend om onze hoge kwaliteit en vakbekwame medewerkers. We beschikken over alle benodigde certificaten en veiligheid en duurzaamheid staan bij ons hoog in het vaandel.” David is te spreken over het initiatief Verhurend Nederland. “Op deze manier wordt het makkelijker voor inhurende partijen om de echte professionals te kunnen onderscheiden van de cowboys!” Lacht hij hardop.

https://www.davidvanschie.nl/

Meer informatie over de diensten van David van Schie party rental vindt u op www.davidvanschie.nl.