Verhurend Nederland verwelkomt Xeelas als nieuw lid

Xeelas is dé IoT specialist voor verhurend Nederland

Hoe kunnen de leden van verhurend Nederland innoveren met behulp van nieuwe technologie en waar te beginnen? Organisaties die nu concrete stappen op innovatiegebied maken, zijn degenen die in de toekomst succesvol hun klanten bedienen.

Daarom zijn veel organisaties op zoek naar oplossingen voor de volgende twee vraagstukken:
1) Hoe kan ons vlootmanagement beter worden beheerd en geoptimaliseerd?
2) Hoe kunnen we menskracht slimmer inzetten voor schaalbaarheid?

Xeelas helpt hen om stappen te maken met de digitale transformatie van hun vlootmanagement. Dat doen wij middels Hardware oplossingen in machines, software oplossingen en het begeleiden van mensen in organisaties.

Bij hardware oplossingen kan je concreet denken aan:

  • het vinden van mobiele industriële objecten op locatie, zoals een bouwplaats, en de exacte positie door te geven van de asset
  • het gebruik van mobiel industriële objecten te volgen. Zo kan gemeten worden hoe vaak bijvoorbeeld een aggregaat wordt gebruikt, hoeveel brandstof wordt verbruikt en wanneer de machines onderhoud nodig hebben
  • het materieel te identificeren en de hoeveelheid aan materieel in de vloot in kaart te brengen

 

Onze software oplossingen communiceren met elke bestaande software applicatie. Hierdoor beschikken onze klanten 24/7 over up-to-date informatie middels hun eigen ERP systeem, maar kunnen zij ook kiezen om gebruik te maken van de Xeelas portal.

Door onze technische oplossingen dalen de operationele kosten van onze klanten met 25 procent en creëren zij een digitale fundering waarop zij de komende 20 jaar kunnen groeien. Kortom, met Xeelas als partner creëren organisaties schaalbaarheid zonder extra menskracht.

Onze kracht is dat wij kijken naar de organisatie in zijn geheel: digitale transformatie is niet alleen technisch van aard, het gaat gepaard met veranderingen in de organisatie. Om dit veranderingstraject in goede banen te leiden, begeleiden wij medewerkers en management om de kansen die nieuwe technologie hen biedt optimaal te benutten: in iedere fase van de digitale transformatie.

Xeelas gelooft in digitale techniek met een maatschappelijke waarde. Wij helpen organisaties tot in de kern te transformeren naar het nieuwe digitale tijdperk. Met onze dienstverlening leveren wij een bijdrage aan het optimaliseren en professionaliseren van de Nederlandse verhuurmarkt.

Wil jij ook stappen maken met de digitalisering van de vlootmanagement van jouw organisatie? Ga naar www.Xeelas.nl en neem contact met ons op.