Verhuur is dienstverlening, dienstverlening is adviseren, adviseren is kennis delen

Ondanks het feit dat we inmiddels halverwege november leven en geconfronteerd worden met temperaturen die voorheen alleen ’s zomers gehaald worden, zal toch het moment weer aanbreken, dat het kouder en vochtiger weer zal gaan worden.

Normaal gesproken staat de herfstperiode in het teken van nat en kil. Kortom, veel vocht op momenten dat dit bouwtechnisch niet gewenst is. In deze situaties is de inzet van bouwdrogers onvermijdelijk. Immers met koude, vochtige buitenlucht valt er niet te drogen.

Ondanks het mooie weer, koelt het ’s avonds en ’s nacht wel af, waardoor de relatieve vochtigheid toeneemt en er geen tot nauwelijks natuurlijke droging plaats vindt. Omdat bouwobjecten tijdens de nachtelijke uren extra goed afgesloten zijn om diefstal te voorkomen, is dit ook de ideale periode om bouwdrogers in te zetten in combinatie met ventilatoren. Zo wordt er optimaal gedroogd.

Overdag kunnen de bouwdrogers voor 8 uur uitgezet worden en kan er alleen met ventilatoren en droge buitenlucht gedroogd worden. Is het overdag plotseling toch vochtig, dan kunnen ook de bouwdrogers ook overdag aangelaten blijven.

Kortom, het zal zeker lonen om bouwdrogers in te zetten en uiteraard niet te vergeten ventilatoren! Hiermee wordt er al snel 25% op de droogtijd bespaard! Dat in een tijd waarin alles snel moet gaan…..!!

Regelmatig horen wij dat er getracht wordt om alleen met kachels te drogen. Dit kost héél véél energie, kan veel schade teweegbrengen en het belangrijkste: kachels halen geen vocht uit de lucht!

Verhuur is dienstverlening, dienstverlening is adviseren, adviseren is kennis delen…..

Dryfast is een dienstverlenende groothandel die graag zijn kennis deelt, zodat u het maximale rendement uit uw vloot kan halen.

Interesse in onze trainingsmogelijkheden…? Neem contact met ons op, wij helpen u graag verder.