Verhuurbedrijven op bezoek bij Openlucht Museum in Arnhem

Op donderdag 20 april jl. werd de jaarlijkse algemene ledenvergadering gehouden in het Nederlands Openlucht Museum te Arnhem. Bij aankomst in de Canonzaal kregen de deelnemers een heerlijke lunch geserveerd zodat men met een goed gevulde maag aan de vergadering kon beginnen. Tijdens deze vergadering werden de doelstellingen en activiteiten voor 2017 bepaald.

Ook tijdens deze vergadering werd nog eens benadrukt dat Verhurend Nederland een organisatie is door, voor en van verhuurbedrijven, die zich inzet voor actieve belangenbehartiging, verbetering van de positionering van de verhuurbranche, verdere professionalisering en het bevorderen van onderlinge samenwerking en kennisdeling. De activiteiten voor 2017 zijn vooral daarop gericht.

Ook de ledenwerving blijft een belangrijk onderwerp aangezien Verhurend Nederland meer slagkracht krijgt bij een groeiend aantal leden.

Na afloop van het officiële gedeelte vond er een netwerkbijeenkomst plaats in het Openlucht Museum en kregen de genodigden een rondleiding door de historie van Nederland. Onder het genot van een hapje en een drankje en onder de stralende lentezon werd er enkele uren lang ontspannen handen geschud, nieuwe contacten opgedaan, zaken besproken en afspraken gemaakt.

Deze diashow vereist JavaScript.