Websites en webwinkels voor de verhuurbranche

Rentpro is hét webwinkel pakket voor de verhuurbranche. Dit vriendelijk geprijsde pakket is Nederlandstalig en geschikt voor het gemakkelijk aanbieden van verhuurproducten. Rentpro levert je harde verhuur orders. Offerte aanvragen of reserveringen zijn ook mogelijk. 

rentpro-afbeelding

Slimme productvoorraad instellingen die gemakkelijk zijn bij te houden zorgen dat de winkelwagen alleen orders doorlaat die ook daadwerkelijk uitgeleverd kunnen worden. Is het gewenste product niet beschikbaar worden alternatieven geboden.

Klanten kun je direct vooruit laten betalen met bijvoorbeeld iDEAL. De webshop en bestelproces zijn afgestemd op verhuurprocessen en houden rekening met opties, borg en vooruitbetaling.
Uw runt uw verhuurbedrijf op basis van persoonlijk contact en (telefonisch) advies. Dat begrijpen wij als geen ander. Deze offline handelingen zijn door ons omgezet in slimme online tools, die zorgen voor additionele omzet. Zorg dat u het online kanaal niet mist, waardoor klanten naar uw concurrent overstappen.

Ervaring
Rentpro heeft jarenlange ervaring met de ontwikkeling van webshops voor de verhuurbranche. Reeds in 1999 is, in eigen beheer, de eerste Nederlandse verhuur webshop gelanceerd. Deze webshop werd ook zelf geëxploiteerd en heeft meer dan 1 miljoen euro omgezet. Vervolgens zijn diverse maatwerk verhuur webwinkels voor klanten opgezet en beheerd.

Voor meer informatie en/of een demo neem aub contact
op met Rentpro: tel. 024 – 359 259 4

rentpro_logo