ATC Nederland BV
Over het bedrijf:

ATC Nederland BV verhuurt en verkoopt al meer dan 30 jaar opslag- en transportmiddelen.

In 1992 is ATC Nederland BV gestart met de productie van stapelracks voor zware producten in de boomkwekersbranche. Van daaruit werden producten doorontwikkeld voor andere branches.

Dat leidde onder andere tot het belangrijkste product van dit moment: het Euro-Rack.  Dit bijzondere stapelrack met een standaard maatvoering wordt veel gebruikt door grote concerns (warehouses, logistieke centra, etc.), waaronder bekende meubelgiganten, grote tuincentra en andere bedrijven die bulkartikelen inkopen en opslaan tot het juiste seizoen is aangebroken.

Door het huren van deze Euro-Racks heeft u de mogelijkheid om de opslagcapaciteit tijdelijk te vergroten zonder een extra beslag te moeten leggen op de beschikbare vloeroppervlakte en ook de financiële middelen. De vele flexibele mogelijkheden maken het Euro-Rack tot een gewild product voor het opslaan van volumineuze of moeilijk stapelbare goederen.

Het assortiment van ATC Nederland BV omvat o.a. euro-racks, dubbele euro-racks, big bag frames, cilinderracks, banden opslagracks, langgoedcassettes, plantenrekken, boomkweker racks, kozijnbokken, stapelbakken, etc.

Daarnaast wordt samen met onze klanten continu gezocht naar nieuwe innovatieve oplossingen voor diverse logistieke problemen.

contactpersoon:

Frank Reinders

Adres:
Winnerstraat 101
6031 NK Nederweert
Telefoonnummer:
085-0470384
E-mailadres:
verkoop@atcnederweert.nl
Website:

Wil je ook lid worden?

Wil je in contact komen met verhuurbedrijven, je naamsbekendheid vergroten en up-to-date blijven over de ontwikkelen in de verhuurbranche? Dan is Verhurend Nederland hét platform om je bij aan te sluiten.