Dimensys
Over het bedrijf:

Voor elk verhuurbedrijf is een optimale materieelinzet te allen tijde van belang. Denk aan de beschikbaarheid van up-to-date gegevens over voorraad en inzetbaarheid, lagere administratieve lasten en maximale opbrengst over de levensduur van materieel.

Hoe bereik je dit? Dimensys helpt al 20 jaar organisaties hun verhuurprocessen te digitaliseren én te optimaliseren met één geïntegreerd systeem voor materieelbeheer. Zo versterk je de kostenbewaking, verhoog je de bezettingsgraad en stroomlijn je het onderhoud.

In de Benelux is Dimensys leverancier van ETM.next: een digitaal verhuursysteem geïntegreerd met het SAP-landschap. Dit verhoogt interne transparantie en geeft meer inzicht in kosten en opbrengsten.

Dimensys gelooft in het behalen van een duurzaam voordeel voor verhuurbedrijven door kritisch te denken en integraal te benaderen.

contactpersoon:

Angelique Weijmans-van Esch
angelique.van.esch@dimensys.nl
tel: 0031612505476
Angelique Weijkans-van Esch Dimensys

David Verhagen
david.verhagen@dimensys.nl
tel: 0031610806752
David Verhagen Dimensys

Adres:
Europalaan 8
5232 BC 's-Hertogenbosch
Telefoonnummer:
073-6868750
E-mailadres:
info@dimensys.nl
Website:
Dimensys

Wil je ook lid worden?

Wil je in contact komen met verhuurbedrijven, je naamsbekendheid vergroten en up-to-date blijven over de ontwikkelen in de verhuurbranche? Dan is Verhurend Nederland hét platform om je bij aan te sluiten.