Eekels Pompen B.V.
Over het bedrijf:

Al meer dan 100 jaar pompoplossingen

Wanneer een projecten of calamiteit om een tijdelijke pompoplossing vraagt, biedt de uitgebreide verhuurservice van Eekels Pompen uitkomst. Met meer dan 100 jaar ervaring weten we precies welke pomp geschikt is voor uw situatie. En als u bij ons huurt, krijgt u veel meer dan alleen een pomp. Dankzij het grote servicegebied van onze vestigingen, onze eigen werkplaatsen en onze 24/7 servicedienst bent u verzekerd van snelle service en korte reactietijden. U profiteert dus snel en efficiënt van onze kennis, service en ons ruime assortiment accessoires. Lees hier meer over Eekels Pompen.

Grote huurvloot en uitgebreide diensten

Eekels Pompen heeft een moderne huurvloot van ruim 800 pompen. Onze adviseurs helpen u bij de keuze voor de beste pomp voor uw project. Daarnaast verhuren we alle benodigde toebehoren zoals stroom-aggregaten, leidingwerk en volautomatische besturingen. Wilt u het volledige pompprobleem bij ons uitbesteden? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij brengen uw wensen en verwachtingen in kaart en zorgen dat het hele traject van A tot Z geregeld wordt. Bekijk hier ons assortiment.

Persoonlijk & flexibel

Eekels Pompen onderscheidt zich door korte lijnen, persoonlijk contact en een flexibele instelling. Wij staan 24/7 klaar voor onze klanten. Als geen ander zijn wij eraan gewend dat het werk liever gisteren dan vandaag klaar moet zijn. Wij ontzorgen onze opdrachtgevers op het gebied van pompvraagstukken door een aantal cruciale stappen te zetten en de bijbehorende processen te doorlopen. Dat zorgt ervoor dat u een heldere en op maat gemaakte offerte van ons mag verwachten. Na uw goedkeuring start Eekels Pompen met de werkvoorbereiding en bepalen wij in nauw overleg met u de datum voor uitvoering en oplevering, vervolgens blijven we in contact over de nazorg van de tijdelijke pompinstallatie (TPI). Lees hier meer over onze werkwijze.

Historie

Met meer dan 100 jaar ervaring en passie leveren we trefzekere pompoplossingen aan de overheid, aannemerij én industrie. De geschiedenis van Eekels Pompen start in 1914, wanneer A.F. Eekels in Weert (NL) zijn Technisch Bureau en Machinehandel A.F. Eekels opricht. In de loop der jaren verhuist het bedrijf twee keer: eerst van Weert naar Amsterdam en later van Amsterdam naar Barendrecht. Sinds 2020 is het hoofdkantoor gevestigd in Ridderkerk.

Sindsdien heeft Eekels Pompen vanzelfsprekend heel wat veranderingen meegemaakt. Wat in al die jaren gelijk is gebleven, zijn de marktgerichte instelling en de kernwaarden die Eekels Pompen anno nu nog steeds kenmerken: kennis van zaken, kwaliteit, oplossingen op maat, flexibiliteit en service. Daardoor heeft Eekels Pompen zich kunnen ontwikkelen tot een internationaal opererend bedrijf met eigen vestigingen in België en Nederland. Lees hier meer over onze historie.

contactpersoon:

Adres:
Leidekkerstraat 2
2984 AV Ridderkerk
Telefoonnummer:
0180-696969
E-mailadres:
info@eekels.nl
Website:
Eekels Pompen

Wil je ook lid worden?

Wil je in contact komen met verhuurbedrijven, je naamsbekendheid vergroten en up-to-date blijven over de ontwikkelen in de verhuurbranche? Dan is Verhurend Nederland hét platform om je bij aan te sluiten.