Fleetlink B.V.
Over het bedrijf:

FleetLink biedt materieeldiensten en verhuurbedrijven een vlootoptimalisatie dienst, waarmee het restwaardevolume en -rendement kan worden vergroot en de inkoopkosten en onderhoud- & reparatiekosten kunnen worden gereduceerd. Hierdoor kunnen wij onze inbrengers volledig ontzorgen en bieden wij het breedste verkoopkanaal voor industrieel en bouwmaterieel van Nederland.

Door de geaccrediteerde, geselecteerde en terugkerende inbrengers / verkopers die wij in ons bestand hebben, kunnen we de bieder verzekeren van betrouwbaar materieel. Fleetlink sluit hierom ook handelaren en verkooporganisaties uit en veilt uitsluitend materieel direct afkomstig van de vorige eigenaar. Veiligheid, betrouwbaarheid en duurzaamheid van het materieel staat bij ons bovenop. Aangeboden materieel dat wij via ons veilingplatform verkopen is hierom alleen van A-merken en CE gemarkeerd.

Kijk onze video voor meer informatie.

Contactpersoon:

Rixt Kiers
Tel: 06-29555931

Adres:
Venus 27
8448 CE Heerenveen
Telefoonnummer:
050-2111845
E-mailadres:
r.kiers@ovmgroup.eu
Website:

Wil je ook lid worden?

Wil je in contact komen met verhuurbedrijven, je naamsbekendheid vergroten en up-to-date blijven over de ontwikkelen in de verhuurbranche? Dan is Verhurend Nederland hét platform om je bij aan te sluiten.