Fleetlink B.V.
Over het bedrijf:

Arjen Damminga (OVM Group) en Arnold Grootveld (NOMAS BV) werken sinds begin 2016 samen onder de naam Fleetlink. Reduceren van de totale materieelkosten en het  verbeteren van het vlootrendement van haar klanten is waar beide heren met hun tientallen jaren ervaring in de verkoop, verhuur en beheer van roerende goederen sterk in zijn.

FleetLink biedt materieeldiensten en verhuurbedrijven een vlootoptimalisatie dienst, waarmee het restwaardevolume en -rendement kan worden vergroot en de inkoopkosten en onderhoud- & reparatiekosten kunnen worden gereduceerd. Hierdoor kunnen wij onze inbrengers volledig ontzorgen en bieden wij het breedste verkoopkanaal voor industrieel en bouwmaterieel van Nederland.

Door de geaccrediteerde, geselecteerde en terugkerende inbrengers / verkopers die wij in ons bestand hebben, kunnen we de bieder verzekeren van betrouwbaar materieel. Fleetlink sluit hierom ook handelaren en verkooporganisaties uit en veilt uitsluitend materieel direct afkomstig van de vorige eigenaar. Veiligheid, betrouwbaarheid en duurzaamheid van het materieel staat bij ons bovenop. Aangeboden materieel dat wij via ons veilingplatform verkopen is hierom alleen van A-merken en CE gemarkeerd.

Contactpersoon:

Arnold Grootveld

Arnold Grootveld FleetLink

Adres:
Venus 27
8448 CE Heerenveen
Telefoonnummer:
0513 – 201 068
E-mailadres:
info@fleetlink.eu
Website:
http://www.fleetlink.eu

Wil je ook lid worden?

Wil je in contact komen met verhuurbedrijven, je naamsbekendheid vergroten en up-to-date blijven over de ontwikkelen in de verhuurbranche? Dan is Verhurend Nederland hét platform om je bij aan te sluiten.