Frissen Intern Transport
Over het bedrijf:

Frissen Groen Techniek (Valkenburg a/d Geul | Zuid-Limburg) is een familiebedrijf dat in 2019 haar vijfenzestig jarig bestaan vierde. Zowel particulieren als professionals kunnen hier terecht. Frissen Groen Techniek verkoopt, verhuurt en onderhoudt machines voor Tuin en Park, Industrie en Reiniging.

De naam Frissen staat garant voor loyaal meedenken met iedere klant. De traditionele waarden van een authentiek familiebedrijf zijn onze inspiratiebron. We hechten waarde aan persoonlijk contact, investeren in duurzame relaties en hebben aldoor scherp oog voor uw belangen. We zetten ons vanuit vakkennis en kwaliteitsbesef schrap voor trefzekere oplossingen.

Frissen’s inzet reikt verder dan de verkoop en verhuur van ‘producten’. Ook onderhoud, reparatie en levering van onderdelen zijn stevige pijlers onder de onderneming. Modern uitgeruste werkplaatsen, ruim gesorteerde magazijnen met gevarieerde onderdelen, alerte service-op-locatie. Maar ook het gemak van materiaal onderhoud en keuring conform vast abonnementen. En erkende trainingen in het kundig en veilig gebruik van machines. Zo wordt iedere klant op zijn specialistische wenken bediend. En ervaart hij de efficiency voordelen van Frissen totaalleverancier. Desgewenst alle vereisten in één vertrouwde hand.

contactpersoon:

Edward Vanderheijden
Frissen Intern Transport Edward Vanderheijden

Adres:
De Valkenberg 15
6301 PM Valkenburg aan de Geul
Telefoonnummer:
043-6089209
E-mailadres:
e.vanderheijden@frissen-groentechniek.nl
Website:
Frissen Intern Transport

Wil je ook lid worden?

Wil je in contact komen met verhuurbedrijven, je naamsbekendheid vergroten en up-to-date blijven over de ontwikkelen in de verhuurbranche? Dan is Verhurend Nederland hét platform om je bij aan te sluiten.