Gebr. Roskam
Over het bedrijf:

Algemeen

Gebroeders Roskam is al 90 jaar een betrouwbare speler in de verhuur en verkoop van professioneel bouwmaterieel. De klantenkring van Roskam bestaat uit aannemers in de grond-, wegen- en waterbouw, gemeenten, hoveniers, stratenmakers, sloopbedrijven en vastgoedontwikkelaars. Roskam heeft drie vestigingen in Amsterdam, Rozenburg en Hilversum.

Persoonlijke service

Roskam wil het zware werk een stukje lichter maken. Het accent ligt bij Roskam op het persoonlijke contact met de klant en het oplossingsgericht meedenken. Extra service bieden tegen een gunstige prijs-kwaliteitverhouding, zodat het werk van klanten altijd door kan gaan.

Specialismen

STIHL-producten: Als enige binnen Amsterdam is Roskam erkend vakhandelaar en reparateur van STIHL machines.
Grond- en asbestsanering: De medewerkers op de afdeling grond- en asbestsanering zijn opgeleid tot Deskundig Toezichthouder Asbest (DTA).
Rioolafsluiting: De vestiging in Rozenburg (Schiphol) heeft een speciale testopstelling voor rioolafsluiters.
Eigen Technische Dienst: Elke machine die de deur uit gaat wordt eerst grondig gecontroleerd en getest volgens de wettelijke voorschriften.

Verhuurmaterieel en machines

De vestigingen in Amsterdam, Rozenburg en Hilversum hebben elk hun eigen verhuurafdeling met materiaal en machines voor:

grondverzet
stratenmakers
watermanagement
betonbewerking
sloopwerk
hovenierswerk
afstandmetingen
werken op hoogte
transport en opslag
stroom, verlichting en klimaatbeheersing
inrichting van de bouwplaats

Verkoopafdelingen

Het verkoopaanbod bestaat uit een breed assortiment aan elektrisch- en handgereedschap, ijzerwaren, brandstoffen, werkkleding en persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM).

Webshop

Voor vaste klanten heeft Roskam een webshop met meer dan 26.000 verkoopproducten. Aanmelden voor de Roskam Webshop kan op basis van uw klantnummer bij ons Klanten Contact Center (KCC) via info@roskambv.nl.

Contactpersoon:
Adres:
Papaverweg 38
1032 KJ Amsterdam-Noord
Telefoonnummer:
020-635 35 35
E-mailadres:
info@roskambv.nl
Website:
Gebroeders Roskam

Wil je ook lid worden?

Wil je in contact komen met verhuurbedrijven, je naamsbekendheid vergroten en up-to-date blijven over de ontwikkelen in de verhuurbranche? Dan is Verhurend Nederland hét platform om je bij aan te sluiten.