Loca
Over het bedrijf:

Doorbraak in de wereld van gps-trackers: Loca is de eerste premium gps-tracker die werkt zónder abonnement. Door de lage aanschafprijs van € 82,60 excl. btw en het wegvallen van periodieke kosten wordt de slimme gps-technologie nu bereikbaar voor iedere ondernemer. Het zoeken naar bedrijfsgoederen zoals machines, hoogwerkers, kranen, aggregaten maar ook goederen voor attractieverhuur wordt veel efficiënter met alle locatie-data voorhanden. Ook in de verhuur branche is er daarom veel tijd en geld te besparen met gps-tracking. Echter, vanwege de hoge abonnementskosten was grootschalige toepassing tot nu toe financieel vaak niet haalbaar. Loca brengt daar nu verandering in.

Voordelen van Loca voor de verhuur branche:
-Bespaar op personeelskosten: niet langer handmatig zoeken naar de locatie van je verhuurde bedrijfsgoederen
-Meer grip op je fleet & extra facturatie: efficiënter inzet van bedrijfsgoederen door inzicht in het gebruik en stilstand.
-Voorkom oneigenlijk gebruik en diefstal door inzicht in de locatie.

Hoe werkt Loca?
Loca is een oplossing van Nedtrack: de Nederlandse telematica specialist sinds 2003. Met Loca krijg je iedere dag 1 melding van al de locaties van je bedrijfsgoederen. Als je meerdere meldingen per dag wilt ontvangen, stel je dat eenvoudig in via het webportaal of via de app. Bij calamiteiten kan je de frequentie instellen op maximaal 1x per 10 minuten. Het webportaal van Loca is ontwikkeld voor de ondernemer en ingericht voor bedrijven met een grote fleet aan bedrijfsgoederen. De locaties van alle bedrijfsmaterieel netjes in één overzicht? Zelf categorieën aanmaken? Achteraf rapportages inzien? Dit en meer is mogelijk met het handige webportaal. Tijd en geld besparen wordt zo wel heel eenvoudig!

Loca is door het compacte formaat met gemak aan te brengen op alle je waardevolle bedrijfsgoederen. De handige plug & play tracker activeer je in nog geen 2 minuten. Daarna zie je waar je machines, kranen, hoogwerkers of je andere bedrijfsgoederen zich bevinden. Dus ook in geval van diefstal heb je als ondernemer de locatie scherp in het vizier. Loca biedt dekking in heel de EU + 70 landen, heeft een batterijduur van 3 jaar en biedt een API koppeling met je bestaande software.

Telematica specialist sinds 2003
Naast Loca bieden wij met Nedtrack tal van andere slimme telematica oplossingen aan, zoals rittenregistratie, live-tracking, diefstalbeveiliging, de digitale tachograaf en wagenparkbeheer. Dit doen wij met een enthousiast team, al 19 jaar lang. Samen bedenken wij gerichte oplossingen die passen bij jouw uitdaging.

contactpersoon:

Hugo Kampman

Adres:
Brouwerstraat 30
2984 AR Ridderkerk
Telefoonnummer:
0180-699168
E-mailadres:
verkoop@nedtrack.nl
Website:

Wil je ook lid worden?

Wil je in contact komen met verhuurbedrijven, je naamsbekendheid vergroten en up-to-date blijven over de ontwikkelen in de verhuurbranche? Dan is Verhurend Nederland hét platform om je bij aan te sluiten.