Vcompany B.V.
Over het bedrijf:

Vcompany attractieverhuur is in 2009 klein begonnen met het verhuur van een opblaas Abraham. Inmiddels is ons assortiment de afgelopen 10 jaar flink gegroeid en mogen we ons rekenen tot één van de grootste attractieverhuurbedrijven in Nederland.

In ons attractieverhuur assortiment vindt u de meest uiteenlopende attracties. Van kleine Oud Hollandse spelletjes, Suikerspinmachines, Rodeostieren tot de langste stormbaan van Nederland, kunt u bij Vcompany terecht.

Sinds dit jaar zijn wij begonnen met de verhuur van vlonders. Hierbij kunt u denken aan een buurtfeest bij u in de straat maar ook grote evenementen en festivals hebben wij afgelopen jaar verzorgd. We beschikken in 2020 over maar liefst 45.000m2 vloer

Organiseert u binnenkort een familiefeest, teambuildingsevenement of sportdag? En bent u op zoek naar leuke attracties om de dag mee op te vullen? Vcompany Attractieverhuur staat voor u klaar. Wij beschikken over een assortiment waarmee u eindeloos kunt variëren.

Contactpersoon:

Wilbert Vernooij

Adres:
Korte Zuwe 2
3985 SM Werkhoven
Telefoonnummer:
088-3985099
E-mailadres:
wilbert@vcompany.nl
Website:
Vcompany

Wil je ook lid worden?

Wil je in contact komen met verhuurbedrijven, je naamsbekendheid vergroten en up-to-date blijven over de ontwikkelen in de verhuurbranche? Dan is Verhurend Nederland hét platform om je bij aan te sluiten.