Verhurend Nederland Trade Event 2014


Ter promotie van de verhuurbranche organiseert Verhurend Nederland op donderdag 17 april 2014 een Trade Event. Tijdens dit Trade Event vindt ook de uitreiking plaats van de Verhurend Nederland Awards 2014.

Het Trade Event staat in het teken van:

Strategisch jongleren, innovatie en optimalisatie

Het Event is bedoeld voor alle verhuurders, leveranciers, dienstverleners, instanties en ontwikkelaars die een onderdeel vormen van de verhuurbranche.

Doelgroepen:

  • Directeuren
  • Fleetmanagers
  • Financial controllers
  • Operationeel Managers
  • Juristen
      

Het Trade Event biedt bezoekers de mogelijkheid kennis te maken met nieuwe producten en diensten en biedt informatie over de mogelijkheden voor optimalisatie van de bedrijfsvoering en innovatie.

Voorregistratie netwerklunch
Voorafgaand aan het Trade Event is er een besloten netwerklunch.
De eerste vijftig aanmeldingen bij voorregistratie voor het Trade Event ontvangen een uitnodiging voor het bijwonen van deze lunch.* Leden en donateurs van Verhurend Nederland hebben automatisch toegang tot deze lunch en hoeven zich hiervoor niet te registreren.

Deelname Trade Event

Deelname aan het Trade Event is kosteloos voor leden, donateurs en vertegenwoordigers van geïnteresseerde verhuurbedrijven. Voor leveranciers geldt een bijdrage van € 375,00 p.p.

Maak nu gebruik van de voorregistratie en meld u aan via silvia@verhurendnederland.nl onder vermelding van  bedrijfsnaam en naam van de deelnemer(s).

*Per bedrijf kan slechts 1 geregistreerd persoon de besloten netwerklunch bijwonen.

Verhurend Nederland behoudt zich het recht voor om te allen tijde het evenement te annuleren
en aanvaardt geen reclamaties in geval van enige directe of indirecte schade als gevolg hiervan.>Terug naar nieuws