Verhurend Nederland verwelkomt Gromax, Huurmaat, Oaksoft en RixaxVerhurend Nederland heeft recentelijk een aantal nieuwe leden kunnen verwelkomen bij de organisatie:

Gromax Verhuur te Alphen aan de Rijn
Huurmaat te Leiden
Oaksoft te Tilburg
Rixax Verhuur te Almere

 

 

Gromax
Gromax verhuurt onbemand grondverzetmaterieel van 1 tot 10 ton. Jonge professionele machines die gericht zijn op efficiënt en rendabel gebruik.
Gromax verhuurt sinds 2008 begrijpt wat voor u belangrijk is.
Uiteraard hoort daar een marktconforme prijs bij en de mogelijkheid om machines zowel een korte periode te huren als lange termijnhuur, desgewenst met roetfilter, overdruk of vonkenvanger.

Flexibiliteit is in de huidige economie de sleutel tot succes en daar wil Gromax in ondersteunen.

Ook  de meest voorkomende aanbouwdelen kunnen doorgaans uit voorraad geleverd en geïnstalleerd worden. Kortom, 24/7 service, kennis van het materieel, Jong materieel, alle transportmogelijkheden en een enthousiast team staan voor u klaar om uw materieelbehoefte in te vullen.

 

Huurmaat
HuurMaat is een snelgroeiende professionele verhuurorganisatie van de meest uiteenlopende gereedschappen en machines, voor zowel bedrijven als particulieren. De aanschaf van gereedschap en machines is kostbaar nog afgezien van het onderhoud en verplichte keuringen die onlosmakelijk zijn verbonden met het professioneel gebruik.

Juist om die reden is het veelal praktisch en financiëel aantrekkelijk te kiezen voor huren van gereedschap. HuurMaat is de juiste partner op het gebied van verhuur van gereedschappen, machines en steigers. Bij Huurmaat krijgt u behalve uitstekend gereedschap ook deskundig advies van goed opgeleid personeel.

Oaksoft
OakTree Rent is hét nieuwste ERP systeem totaal ontwikkeld dóór en vóór de verhuurbranche. OakSoft is dé leverancier binnen enkele branches met haar eigen ontwikkelde software-oplossing OakTree Business Suite.
Een totaaloplossing voor iedere ondernemer die niet alleen op zoek is naar een software oplossing, maar tevens haar automatisering in handen van klantvriendelijke professionals wil leggen.

De mensen achter OakSoft B.V. zijn dan ook duidelijk geen leverancier maar uw automatiseringspartner.  OakSoft heeft daarom gekozen voor een beperkte focus te leggen op slechts een aantal branches waar zij streven naar een belangrijke positie binnen deze branches.

Rixax Verhuur
Rixax Verhuur is een zeer betrouwbare en servicegerichte verhuurpartner met een zeer breed assortiment van machines en gereedschappen, steigers, beveiligingsuitrustingen, accessoires of andere bouwgerelateerde apparatuur en transportmiddelen.
Onze kracht ligt in de snelheid van leveren zodat uw mensen niet of niet lang stil staan. Wij leveren onderhouden en gekeurd materiaal en hanteren lage transportkosten. De enorme servicegerichtheid kunt u in de gehele organisatie terugvinden. U kunt ons 7 dagen in de week - 24 uur per dag bereiken voor eventuele calamiteiten.

>Terug naar nieuws