Gerlasco sluit zich aan bij Verhurend Nederland


Sinds 10 oktober 2013 is Gerslaco aangesloten bij Verhurend Nederland. Verhurend Nederland biedt verhuurbedrijven een platform om met elkaar in contact te treden, kennis tedelen en samenwerking te bevorden. Het lidmaatschapsgeld is heel eenvoudig terug te verdienen middels de  beschikbare lidmaatschapsvoordelen. "Gerslasco is een specialistisch verhuurbedrijf en wij zien zeker kansen in samenwerken met andere leden van Verhurend Nederland," aldus Gerco Oudshoorn, eigenaar Gerlasco BV.

Gerlasco is een gespecialiseerd verhuurbedrijf voor zeefbakken en breekbakken. Dit zijn aanbouwdelen voor graafmachines en wielloaders. De zeef- en breekbakken worden aangedreven door de extra hydraulische functie van de basismachine.

Een breekbak maakt het mogelijk om o.a. puin, beton en steen te breken. Het materiaal kan gebroken worden in een grootte van 2 tot 10cm, dit wordt granulaat genoemd. Dit granulaat wordt vaak ter plaatse weer gebruikt als funderingsmateriaal.

Gerlasco ontwikkelt en produceert het eigen merk breekbak, de Gerlasco Crusher Bucket. Dit is een kwalitatief hoogwaardige breekbak, ontwikkeld vanuit de praktijk in samenwerking met eindgebruikers.
Deze ontwikkeling is op gang gebracht door de matige kwaliteit van breekbakken die er op de markt aanwezig was.

 

Een zeefbak wordt vaak gebruikt voor uitzeven van grond. Maar de Allu zeefbakken die Gerlasco verkoopt en verhuurt, kunnen meer dan alleen zeven. Andere toepassing zijn uitzeven van slib, mengen, verkleinen en beluchten. Allu is een Finse producent, en wereldwijd marktleider in ontwikkeling en productie van zeefbakken. Gerlasco is exclusief dealer van Allu voor Nederland.

Omdat Gerlasco gespecialiseerd is in de verhuur van breek- en zeefbakken, zijn wij in staat om specifiek advies te geven aan de klant. Ook dienstverlening is erg belangrijk, daarom wordt de machine bij de klant gebracht en in het werk gesteld door Gerlasco. De machinist van de basismachine wordt voorzien van tips en praktische gebruiksaanwijzingen. Hiermee haalt de klant het maximale uit de gehuurde zeef- of breekbak.

U kunt Gerlasco bezoeken tijdens een van de Infra Relatie Dagen, die in de komende maanden gehouden worden in Gorinchem, Hardenberg en Venray. Voor meer informatie en voor gratis toegang tot een beurs, ga naar www.gerlasco.nl 

 


>Terug naar nieuws