Mol Verhuur kiest voor energiezuinige mobiele warmte


Mol Verhuur heeft sinds kort zijn assortiment heaters uitgebreid met nieuwe 160kW indirect gestookte heaters. Deze revolutionaire160 kW heaters onderscheiden zich door een laag brandstofverbruik te koppelen aan een hoog   rendement. Dit wordt bereikt door een slimme aansturing van de brander naar gelang de gevraagde temperatuur.

Door de ingenieuze besturing van deze machines krijgt men geen koude lucht bij de opstartfase
en wordt automatisch frisse lucht toegevoerd bij een te hoge binnentemperatuur. Door deze constante regeling wordt een optimaal rendement verkregen en tegelijkertijd het brandstofverbruik beperkt. Hierdoor kan men tot wel 20% kostenbesparing op brandstof realiseren. Deze machines kunnen via internet en/of sms op afstand gecontroleerd en bestuurd worden. Hiermee kan het in en uitschakelen van de heater op elk willekeurig moment ingesteld worden.

De heaters zijn zowel binnen als buiten te plaatsen. Door de toepassing van slangen en verdelers kan een compleet bouwwerk verwarmd of vorstvrij gehouden worden waardoor met comfortabele temperaturen doorgewerkt kan worden. Inzetbereik van de heaters is zeer breed: verwarming en droging in nieuwbouw, afbouw en renovatie, industriële ruimtes, scheepsbouw- en reparatie en tenten tijdens evenementen. De geleverde capaciteit is 160 kW bij een luchtverplaatsing van 12.600 m3/uur.

Deze machines vormen een goede aanvulling op het brede verhuurassortiment van Mol Verhuur. Klimaatbeheersing (Climate) is één van de drie specialisatiegebieden van Mol naast Lifting (Personen-/goederen- en bouwliften) en Power (tijdelijke stroomvoorziening). Onder de groep Climate wordt ook het uitgebreide programma droging en stofbeheersing gepresenteerd. Hieronder vallen de machines en accessoires om stofvrij te werken en om vochtige ruimtes (sneller) te drogen.

Mol heeft voor het stofvrij werken een breed assortiment ventilatoren, afzuigers, en hulpstukken ter beschikking waardoor een praktisch stofvrije werkomgeving wordt gerealiseerd. Voor een snelle en goede droging van ruimtes beschikt Mol Verhuur over een assortiment drogers, ventilatoren en –het belangrijkste- deskundige mensen voor een goed en specifiek advies. Zodoende heeft u bij Mol Verhuur altijd de zekerheid van de juiste oplossing.

 

 

 
>Terug naar nieuws