Netwerkbijeenkomst Futureland succesvol verlopenDe netwerkbijeenkomst die Verhurend Nederland op 18 oktober jl organiseerde in Futureland, expo center van Maasvlakte 2, is succesvol verlopen. Zo’n 50 vertegenwoordigers van verhuurbedrijven en branchegerelateerde bedrijven konden op informele wijze met elkaar kennis maken en contactgegevens uitwisselen.

Na een korte uiteenzetting van de activiteiten en behaalde resultaten van Verhurend Nederland, werden de deelnemers op enerverende wijze voorgelicht over het ontstaan en doelstellingen van de Maavlakte 2. Aansluitend aan het informatieve gedeelte begaf het gezelschap zich aan boord van de Futureland Ferry voor de rondvaart door de Maasvlakte 2.
Ledenvoordelen
Het bieden van netwerkgelegenheid aan haar leden, verhuurbedrijven en aanverwante ondernemingen is één van de activiteiten van Verhurend Nederland. Daarnaast bieden wij onze leden o.a.tal van inkoopkortingen zodat zij direct en aantoonbaar kunnen profiteren van hun lidmaatschap. Ook het optimaliseren en professionaliseren zijn speerpunten binnen de doelstellingen van Verhurend Nederland.

 

Verkiezing Verhuurbedrijf van het Jaar
Ook werden de Verhurend Nederland Awards 2014 geïntroduceerd.

Ter promotie van de verhuurbranche biedt Verhurend Nederland dit jaar de Nederlandse Verhuurbedrijven de gelegenheid de  uitdaging aan te gaan om Verhuurbedrijf van het Jaar te worden en de bokaal in de wacht te slepen. Deze Awards zullen tijdens het Trade Event op 17 april 2014 worden uitgereikt.

Durft u de uitdaging aan te gaan?

 


Voor meer informatie neemt u contact op met het secretariaat via tel. 085-7325528 of silvia@verhurendnederland.nl


>Terug naar nieuws