Open dag Spijkerman Evenementen groot succes!


Op 8 oktober jl. hield Spijkerman Evenementen een open dag in haar nieuwe vestiging aan de Verlengde Bremenweg te Groningen. Zo'n 100 gasten genoten van de gezellige ambiance die Spijkerman Evenementen in haar  vestiging had gecreeërd.  Onder het  genot van een hapje, drankje en een lekker stukje muziek  konden de gasten de nieuwe vestiging bekijken en werd duidelijk dat Spijkerman Evenementen het vak Evenementenverhuur goed verstaat.


Historie

Spijkerman evenementenverhuur, begonnen onder de naam Marktkramenverhuur Klaas Spijkerman, vindt zijn oorsprong in 1982. In dat jaar worden 80 marktkramen overgenomen door Klaas en Roelie Spijkerman-Kreuze van vader en schoonvader Arend Kreuze. Deze bouwt vanaf 1971 met paard en wagen elke week 80 marktkramen op voor de weekmarkt op de Wheem en het Kerkplein in Meppel.

Vanaf 1982 breidt het marktkramengebied enorm uit door jaarmarkten en braderieën in Meppel en wijde omgeving. De drie zonen van Klaas en Roelie Spijkerman, Gino, Carlo en Romano, werken sinds lange tijd mee in het bedrijf. In 2000 geven Klaas en Roelie de zeggenschap van de zaak over aan hun twee oudste zonen. Vanaf de eerste uitbreiding met de houten klapstoel biedt het bedrijf inmiddels zoveel meer.

 

In 2001 wordt het huidige pand aan de Ketelskamp op industrieterrein Noord betrokken. InterStage podia wordt in 2002 overgenomen en verder ontwikkeld. De snelle en stormachtige ontwikkelingen in de podium- en evenementenverhuur doen in 2005 besluiten de marktkramen af te stoten. Rudi Timmerman van marktkramenverhuur Timmerman uit Nijeveen neemt deze over.

Vanaf januari 2009 varen Gino en Carlo Spijkerman hun eigen koers. Gino verantwoordelijk voor InterStage
podia B.V. en Carlo voor Spijkerman evenementenverhuur B.V.

Met haar veelzijdige producten en een team van enthousiaste medewerkers blijft Spijkerman evenementenverhuur uitgaan van haar eigen gevoel. Door te vertrouwen op zijn eigen kracht en door te luisteren naar de voortdurend veranderende markt blijft Spijkerman evenementenverhuur zich steeds verder ontwikkelen. 

 


>Terug naar nieuws