De toekomst van samenwerken en kennisdelen


Een deel van uw medewerkers is dagelijks onderweg. Naar een afspraak bij klanten of prospects, voor onderhoudswerkzaamheden of voor reparatie. Wat betekent dat voor uw organisatie? Hoe kan technologie u helpen om efficiënter  te werken? Om processen sneller en effectiever te laten verlopen?

Stelt u zich voor…
…dat uw verkoopmedewerkers via een tablet beschikken over actuele en volledige klantinformatie. Ze kunnen vooraf contracten, openstaande facturen en lopende offertes bekijken. En tijdens het gesprek direct het bezoekverslag maken, acties toevoegen en de volgende afspraak inplannen.

En is er een uurtje over? Dan zien ze in een oogopslag de dichtstbijzijnde prospects.

Stelt u zich voor…
…dat uw servicemonteurs - waar zij zich ook bevinden - de actuele planning kunnen zien. Ze houden hun werkzaamheden en urenregistratie gemakkelijk bij en kunnen uren en materialen direct digitaal laten ondertekenen. Alle informatie over onderhoud, machinegegevens, onderhoudsgeschiedenis en handleidingen hebben ze bij de hand

Stelt u zich voor…
… dat het management op elk moment, vanaf elke plek en op elk device de beschikking heeft over actuele stuurinformatie. Overzichtelijke dashboards met duidelijke grafieken en cijfers bieden direct inzicht en maken het makkelijker om onderbouwde beslissingen te nemen. Op ieder apparaat kan akkoord worden gegeven zodat de bedrijfsprocessen efficiënt kunnen worden afgewikkeld.

Moeilijk voor te stellen?
Als u behoort tot de ruim 90.000 gebruikers van AllSolutions dan is dit géén toekomstmuziek. Onze klanten werken dagelijks naar tevredenheid met een systeem dat is gebouwd om samenwerken makkelijk te maken. Wij geloven  in het belang van online kennisdeling en samenwerking. Dat maakt organisaties sterk, het maakt processen efficiënt en klanten tevreden.

Meer informatie?
Benieuwd hoe ú kunt profiteren van de voordelen van volledig geïntegreerde online bedrijfssoftware? Neem dan gerust contact op met Michiel Bouma via  m.bouma@allsolutions.nl of 0348-430110.

Voor meer informatie kunt u ook naar hsv.allsolutions.nl.

>Terug naar nieuws