Verhurend Nederland verwelkomt Flexfurn als nieuw lid


Onlangs heeft Verhurend Nederland een nieuw lid kunnen verwelkomen:

Flexfurn uit Tessenderlo

Flexfurn onderscheidt zich al jaren met innovatieve producten en productontwikkelingen op het gebied van opklapbaar- en stapelbaar meubilair. Onder leiding van James Verbeeck heeft Flexfurn middels haar typische verhuurassortiment zich al meer dan 15 jaar op de markt bewezen. Grote en kleine verhuurbedrijven voelen zich thuis bij de bedrijfscultuur en kunnen zich goed vinden met het uitgebreide assortiment.

Jaarlijks organiseert Flexfurn een grootse huisbeurs die inmiddels uit heel Europa bezoekers trekt. Naast bestaande klanten zijn er steeds vaker nieuwe gezichten die zich bij de huisbeurs aanmelden. Tijdens de beurs zijn een 20 tal nieuwe producten geintroduceerd. Met name de verkoop van de nieuwe KUBO lijn is nu al een daverend succes te noemen.

           

Flexfurn biedt alle leden van Verhurend Nederland te mogelijkheid om per container artikelen in te kopen. Flexfurn heeft namelijk diverse eigen producties lopen in China en zij zijn ter plekke met door hun aangestuurde kwaliteitscontroleurs, die met name het fabricage proces en de kwaliteit steeds strikt in het oog houden. Ook tijdens het inladen en verpakken zijn de controleurs erbij om elk kwaliteitsrisico te minimaliseren.

Bij grotere bestellingen stellen wij voor dat alle leden van Verhurend Nederland hiervan maximaal kunnen profiteren. Namelijk hassle-free bestellen, tegen een scherpe prijs, met de garantie dat u weet wat u koopt en dat u weet dat de produkten daarwerkelijk aankomen zoals besteld. Wij bieden container prijzen aan op alle items van ons assortiment, maar ook daarbuiten. Hebben wij de mogelijkheden om voor u producten elders te bestellen onder diezelfde voorwaarden dan willen wij u vanzelfsprekend deze service bieden.

Naast onze repair service, snelle levering, showroomregeling staat projectondersteuning en service altijd hoog in het vaandel. Mogen we bij u Magic creeëren?

Aarzel niet en nodig ons uit om uw aankoopwensen te bespreken. 
​Neem contact op met Michel Walta voor informatie en om een afspraak te maken via telefoonnummer 06-53511980. 

>Terug naar nieuws