Nomadis presenteert nieuwste toiletwagens op EUROTOI


In maart presenteerde Nomadis haar nieuwste mobiele toiletwagens en –units op de Europese vakbeurs Eurotoi in Duitsland. De Eurotoi is de enige Europese beurs, die is gespecialiseerd in toiletaccommodaties. De bezoekers komen uit heel Europa. De Nomadis producten genoten ruime belangstelling.

Toiletwagens en -units voor verhuurmarkt
De toiletwagens en –units van Nomadis zijn dankzij een solide constructie van moderne, duurzame en onderhoudsarme materialen bij uitstek geschikt voor de verhuurmarkt. De toiletwagens zijn voorzien van een thermisch, volbad-verzinkte chassis, die een lange levensduur garandeert. De vloeren en opbouw bestaan uit onderhoudsarme materialen. De wanden en het dak zijn geïsoleerd.

De toiletunits hebben een vloer en achterwand uit één gedeelte. Hierdoor hebben de units een luxere uitstraling en zijn ze praktisch schoon te maken. De toiletwagens en –units zijn leverbaar in verschillende uitvoeringen en zijn in elke gewenste kleur leverbaar.

Nomadis mobiele accommodaties en schaftwagens
Nomadis, gevestigd in Hoogeveen, maakt meer werk van mobiele accommodaties. Wij leveren schaftwagens en andere mobiele accommodaties aan bedrijven in verschillende sectoren waaronder de verhuurbranche. De kwalitatief hoogwaardige mobiele accommodaties van Nomadis bieden comfort aan de mensen die er mee moeten werken. Klanten uit de diverse sectoren met hun eigen specifieke toepassingen vragen om maatwerk. En ze hechten steeds meer waarde aan sociaal en duurzaam ondernemen. Bij Nomadis hebben wij hier ruime ervaring mee.

Meer weten over Nomadis? Kijk op www.nomadis.nl.
>Terug naar nieuws