Genie S-100 HD en S-120 HD voor Collé Rental & Sales


Heavy Duty hoogwerkers geschikt voor gebruik in zware omstandigheden

Collé Rental & Sales met vestigingen in Nederland, België en Duitsland heeft recent de Genie S-100 HD en Genie S-120 HD voor haar uitgebreide verhuur- en verkoopassortiment in ontvangst genomen.

Deze Genie Heavy Duty hoogwerkers zijn exclusief ontworpen en gebouwd voor situaties waar het uiterste van de machine wordt gevraagd.

De machines zijn voorzien van een volledige bescherming hetgeen ze geschikt maakt voor gebruik bij zware (industriële) werkzaamheden.


Met een werkhoogte van 32,50 meter (S-100 HD) en 38,50 meter (S-120 HD) en een reikwijdte van 22,25 meter (S-100 HD en S-120 HD) zijn de Heavy Duty modellen gelijkwaardig aan de standaard modellen S-100 en S-120. De Heavy Duty machines zijn herkenbaar aan de stalen romp en de stalen vierkante buizen welke een optimale bescherming geven aan de leidingen en slangen.

Buiten liggende leidingen en slangen zijn voorzien van een brandwerende en beschermende mantel. Daarnaast beschikt het werkplatform over stootbumpers en is het werkplatform voorzien van een lasslak-bestendig schild. Ook de slangen, leidingen en de hydraulische motor van het werkplatform zijn, net als de bewegende delen en cilinders van de machine, voorzien van bescherming. De volledige bescherming van deze Heavy Duty hoogwerkers maakt de machines uitermate geschikt voor werkzaamheden in zware (industriële) omstandigheden, zoals bijvoorbeeld op scheepswerven waar regelmatig las- en reinigingswerkzaamheden (zandstralen) aan grote schepen worden uitgevoerd.
Uiteraard zijn ook de ruwterrein vol rubberbanden van de machines geschikt voor werkzaamheden op deze locaties.

Naast de Genie S-100 HD en Genie S-120 HD heeft Collé recent diverse machines toegevoegd aan haar uitgebreide verhuur- en verkoopassortiment. Enkele voorbeelden zijn de Genie SX180, de JLG 1850SJ, de Palfinger P480 en meer dan 125 grondverzetmachines.
Om veilig en efficiënt te kunnen werken met deze machines biedt Colle met haar afdeling Collé Safety & Training een volledig pakket van specialistische (w.o. IPAF en TCVT) trainingen aan. De trainingen worden verzorgd vanuit het IPAF-gecertificeerde trainingscentrum van Collé of op een locatie naar keuze.


Meer info:Collé Rental


>Terug naar nieuws