Bedrijfssoftware huren?! Waarom niet?


Koop of Huur?
Een veel besproken onderwerp in uw branche. Het bezit van een machine of materieel met alle bijkomende kosten voor afschrijving, onderhoud en service, versus de beschikking hebben over materieel en capaciteit, op momenten dat het u uitkomt tegen een vooraf vastgestelde prijs. Geen verassingen!

Waarom ook niet met bedrijfssoftware?
Veelal zien wij dat organisaties over de afgelopen jaren meerdere softwareoplossing in gebruik hebben genomen. Veelal deeloplossingen zoals verhuur met CRM of planningspakketten gekoppeld met een financieel pakket en dat nog eens aangevuld met maatwerk. Terugkerende onderhoudskosten maken het tot een jaarlijks steeds zwaardere financiële last.

Bedrijfssoftware huren!

Als aanbieder van bedrijfssoftware voor de verhuurmarkt biedt HGH nu de mogelijkheid om uw standaard bedrijfssoftware te ‘huren’. Per gebruiker per maand. Al uw klanten, materieel, verhuurcontracten en -tarieven inclusief grafisch planbord ondergebracht in één, in de verhuurmarkt bewezen Microsoft Dynamics DynaRent systeem. Geen investeringen vooraf, maar op basis van kosten per gebruiker per maand op het moment dat u het systeem gaat gebruiken.

Interessant?

Wilt u eens doorpraten wat deze oplossing voor u kan betekenen? Welke kosten u kunt besparen. Hoe efficiënter gewerkt kan worden? Neem contact op met Hans Odink van HGH.
Via telefoon op 06 135 186 24 of via mail; hans.odink@hgh.nl of via www.hgh.nl

Volg onze webinars en leer meer over DynaRent!

Wilt u meer leren over dé DynaRent oplossing voor verhuren van uw Equipment?

Reserveer dan nu een uurtje in uw agenda op 13 maart 2014 om 09:30 uur. Dit webinar geeft informatie over alle verhuur, bezettingsgraden en plannings-mogelijkheden om de inzet van uw u verhuurvloot optimaal te verhogen.

Schrijf u vandaag nog in via deze link.

Wilt u meer leren over mobiel werken met (deel) processen specifiek voor de Verhuur branche?

Reserveer dan nu een uurtje in uw agenda op 10 april 2014 om 09:30 uur en volg het webinar DynaRent 2012.

Schrijf u vandaag nog in via deze link.

                     

>Terug naar nieuws