Event 14 - Beste beurs voor de evenementenbranche


Event 14 - de beste beurs voor de evenementenbranche wordt dit jaar gehouden op 2 en 3 april. Ook deze keer is de jaarsbeurs Utrecht de locatie waar deze beurs gehouden wordt.


De beurs event is al ruim 15 jaar het platform dat zich richt op de totale evenementenbranche. Ondersteund door alle relevante brancheorganisaties en mediapartijen is de beurs event voor duizenden event- en meetingprofessionals de reden om af te reizen naar Jaarbeurs Utrecht.

powered by photonic

powered by photonic

Aan exposanten biedt Event de kans om de toegevoegde waarde één-op-één aan de doelgroep te presenteren. Voor deelname aan event is de unieke positie van het bedrijf het uitgangspunt. Van een compacte, all-in stand tot vrije expositieruimte voor het ontwikkelen van een eigen concept: iedereen presenteert zich op de manier waarbij het bedrijf het beste tot zijn recht komt.

Aan bezoekers biedt Event de mogelijkheid branchegenoten te ontmoeten in een inspirerende en kennisrijke omgeving. De tot de verbeelding sprekende stands en prikkelende visies van topsprekers vormen een vruchtbare bodem voor het leggen van nieuwe contacten, initiëren van nieuwe samenwerkingen en ontstaan van nieuwe ideeën. Breid op 2 of 3 april je netwerk en kennis uit op de Beste Beurs voor de evenementenbranche! Een bezoek aan de beurs is gratis bij voorregistratie.
>Terug naar nieuws