Verhurend Nederland verwelkomt Kok Verhuur, Gromax Verhuur en Visual Systems


Onlangs heeft Verhurend Nederland weer een aantal leden kunnen verwelkomen:

Gromax Verhuur uit Nieuw-Vennep
Kok Verhuur uit Genemuiden
Visual Systems uit Dronten

Gromax Verhuur - Nieuw en vertrouwd!

HMS, een lang bekende naam in Haarlemmermeer en de Duin- en Bollenstreek gaat sinds 1 januari 2014 verder met een nieuwe partner onder de naam GROMAX verhuur.

Wie wel eens een machine of gereedschap voor de bouw huurt kent hem zeker, maar ook voor andere doeleinden worden zijn steigers en (auto)hoogwerkers ingezet: Piet van Maris! In de afgelopen 10 jaar heeft Piet met de franchiseformule HMS een goede naam en naamsbekendheid opgebouwd in de Duin- en Bollenstreek en de Haarlemmermeer. Als het technisch kan verhuurt Piet de juiste machine, met de juiste hulpmaterialen. De machines  staan klaar of worden afgeleverd op locatie, met instructie, met hulp, alles naar uw wens. Maatwerk in de bouw!

De ontwikkelingen stonden niet stil. Sinds januari 2013 is Piet officieel dealer van het Nederlandse merk Meclean: een compleet assortiment schoonmaakmachines inclusief reinigingsartikelen zijn verkrijgbaar: huur, lease of koop. Een passende aanvulling op het verhuurprogramma. Een HOT item van Meclean is de steamplus heet-water-hogedrukreiniger. Dit is de enige machine die 150 C stoom aan de norzel geeft. Hierdoor zijn chemische reinigingsmiddelen veelal overbodig en wordt het werk milieuvriendelijk uitgevoerd. Succesvolle projecten met het verwijderen van graffiti en reinigen van monumenten en monumentale panden zijn een feit. 

 

Om verdere ontwikkeling mogelijk te maken is gezocht naar een gelijke partner die onze visie deelt, deze is gevonden in Gromax verhuur uit Alphen a/d Rijn en Bodegraven. Eigenaar Merno Lek is sinds de jaren 90 actief in de verhuur- en servicebranche. Gromax verhuur heeft jarenlange expertise met het tijdelijk inzetten van machines en materieel voor bouw, schoonmaak en grondverzet. Met name het specialisme van Gromax, grondverzet, is een welkome aanvulling op het verhuurprogramma.

Beide organisaties zien de behoefte bij hun klanten om flexibel en projectmatig te werken. Zo wordt de mogelijkheid van langetermijnverhuur geboden, die bijdraagt aan een beter rendement en gegarandeerde beschikbaarheid van het materieel.

Door samenwerking van de HMSvestigingen Hillegom en Nieuw-Vennep met de vestigingen van GROMAX verhuur in Alphen aan den Rijn en Bodegraven, ontstaat een fysiek omvangrijk gebied dat technisch en servicegericht bediend kan worden. Er zijn dan vestigingen in Hillegom, Nieuw Vennep, Schiphol, Alphen a/d Rijn en Bodegraven!

Sinds 1 januari 2014 is GROMAX verhuur uw partner voor tijdelijke inzet van materieel en machines in de bouw, schoonmaak en het grondverzet. 


Kok Verhuur

Kok verhuur heeft zich de afgelopen 10 jaar gespecialiseerd in het verhuren van hoogwerkers, machines en gereedschap.
Kok verhuur beschikt alléén over professionele verhuurmachines.


Het moderne en goed onderhouden verhuurassortiment bestaat onder andere uit:
•(Auto)hoogwerkers
•Heftrucks
•Verreikers
•Shovels
•Dumpers
•Rolsteigers
•Aggregaten
•Tuingereedschap

Het bedrijf is gevestigd in Genemuiden. Wij leveren in héél Nederland d.m.v. onze twee vrachtwagens, waarvan één met autolaadkraan.
Bij Kok Verhuur waken we continue over de geleverde kwaliteit en daar hoort sinds 2009 ook het VCA* certificaat bij.
Dat betekent dat u bij ons alléén goedgekeurde machines en gereedschappen ontvangt. Mocht er toch eens een keer wat zijn dan proberen we u zo snel mogelijk te helpen middels een eigen TD en service auto.

Kok Verhuur heeft een enthousiast team met verstand van zaken.

Kok Verhuur een goed idee!


 

Visual Systems Software ontwikkeling
Visual Systems is leverancier van Visual Verhuur, een eenvoudig maar compleet en betaalbaar programma voor het bijhouden van uw te verhuren goederen.

 


Visual Verhuur is mede ontworpen door eindgebruikers vanuit diverse branches. Daarbij is onze software erg flexibel. Hierdoor is het praktisch in gebruik en geschikt voor meerdere verhuurbranches zoals o.a. de verhuur van horeca, licht- en geluid, tenten, evenementen en gereedschappen.>Terug naar nieuws