Netwerkbijeenkomst Bac Hoogwerkers


Dinsdag 11 juli organiseerde VN een bedrijfsbezoek bij Bac Hoogwerkers in Waddinxveen. Ondanks de bescheiden opkomst was het een succesvolle bijeenkomst.

De bezoeker werden onthaald op koffie en broodjes in een zeer sfeervolle ruimte bij Bac Hoogwerkers. Tijdens en na de lunch vertelden Dick en Jan-Dirk Bac zeer enthousiast over de ontstaansgeschiedenis van hun bedrijf. Zo’n 27 jaar geleden gestart met één hoogwerker is het bedrijf inmiddels gegroeid tot een toonaangevend speler op de Nederlandse markt met een vloot van honderden hoogwerkers.

Ook heeft het bedrijf vier vestigingen in Polen alwaar de vloot ruim 500 hoogwerkers beslaat. Bac Hoogwerkers heeft een zeer breed en gevarieerd assortiment hoogwerkers en bedient vele markten.

De monteurs van Bac zijn, naast regulier onderhoud, ook continue bezig met productverbeteringen en innovaties van het machinepark.

Tijdens de uitgebreide rondleiding door de enorme loods en op het terrein in Waddinxveen kregen de bezoekers een goede indruk van de breedte van het assortiment.Al met al een zeer geslaagd eerste bedrijfsbezoek van Verhurend Nederland waarvan er per jaar vier gaan plaatsvinden. Vindt u het ook leuk uw bedrijf te tonen aan uw collega’s, bel of mail dan met Verhurend Nederland Tel: 085 732 55 28 of e-mail info@verhurendnederland.nlMeer info: http://www.bachoogwerkers.nl

>Terug naar nieuws